Beskyt dig selv mod blåt lys med et par blue light briller fra FashionZone

3. januar 2022

Sponseret indlæg

Blue light briller – er briller som skåner dine øjne for blåt lys. Vi bliver dagligt udsat for store mængder at blå lys fra bl.a. vores computere, smartphones, tablets og TV. Det er skadeligt for vores øjne, og er med til at forstyrre vores søvn og døgnrytme.

Der er flere gode grunde til at bruge blue light briller, når du sidder foran en skærm. Særligt for dig som bruger mere en 1 time om dagen foran fjernsynet, mobilen eller computeren. Den gavnlige effekt og fordel ved at bruge blue light skærmbriller er bl.a. mindre risiko for hovedpiner, færre spændinger i hovedet, samt øget energi, produktivitet og fokus i din dagligdag. Bruger du blue light briller om aftenen, vil du opleve at du falder hurtigere til ro, og at du får en bedre og dybere søvn. Det resulterer samtidig i, at du er langt mere veludhvilet dagen efter.

Blue light briller fra FashionZone blokerer op til 90% af det blå lys og hjælper dig med at opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvordan virker blue light briller?

Brillerne virker ved at blokerer de blå lys stråler, der udsendes fra diverse skærme. Skærmbrillernes anti blue light linse blokerer op til 90% af de blå lys og hjælper med at regulere udskillelsen af melatonin i hjernen. Melatonin er et søvnhormon, og det er det, der hjælper dig med at falde til ro om aftenen og sove behageligt.

Der er lavet en lang række studier, som konstaterer at blue light briller har en yderst positiv effekt. De forskellige studier har bl.a. lavet en række af forskellige undersøgelse, som viser både, at dine øjne skånes ved at bruge brillerne, samt at det har en gavnlig effekt på din søvn.

Derfor bør du købe blue light briller

Hvis du er interesseret i at sove bedre om natten, undgå irriterede øjne af mange timer foran skærmen og undgå alle de negative effekter fra blå lys, er blue light briller en rigtig god løsning. Ved brug af blue light briller kan du opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme, samtidig med at du får det maksimale ud af din hverdag uden at opleve irritation i øjnene.

For hvert produkt du køber hos FashionZone er du med til at redde en baby havskildpadde og dermed bidrage til havskildpaddernes overlevelse. Udover at FashionZone redder baby havskildpadder for hver produkt der bliver solgt, donerer de også et fast beløb til Plastic Change, som aktivt går til oprydningen af plastik i havene.

Andre artikler

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Til jul vil de fleste gerne have et pænt opdækket bord, flot pynt og lækker mad. Langkilde & Søn kan hjælpe med pynt, da de kan tilbyde utroligt flotte duge og servietter. Du kan finde en juledug og juleserviet fra Nordic Way of Celebration, der er utroligt flotte...

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er hjemmesiden, der ligger inde med alt det, du mangler eller ønsker dig af elektronik. Du kan finde alt fra de mest simple produkter, såsom kabler og opladere, til de mere avancerede og innovative, såsom Bluetooth-høretelefoner og Apple AirTags m.m. På...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...