Beskyt dig selv mod blåt lys med et par blue light briller fra FashionZone

3. januar 2022

Reklame

Sponseret indlæg

Blue light briller – er briller som skåner dine øjne for blåt lys. Vi bliver dagligt udsat for store mængder at blå lys fra bl.a. vores computere, smartphones, tablets og TV. Det er skadeligt for vores øjne, og er med til at forstyrre vores søvn og døgnrytme.

Der er flere gode grunde til at bruge blue light briller, når du sidder foran en skærm. Særligt for dig som bruger mere en 1 time om dagen foran fjernsynet, mobilen eller computeren. Den gavnlige effekt og fordel ved at bruge blue light skærmbriller er bl.a. mindre risiko for hovedpiner, færre spændinger i hovedet, samt øget energi, produktivitet og fokus i din dagligdag. Bruger du blue light briller om aftenen, vil du opleve at du falder hurtigere til ro, og at du får en bedre og dybere søvn. Det resulterer samtidig i, at du er langt mere veludhvilet dagen efter.

Blue light briller fra FashionZone blokerer op til 90% af det blå lys og hjælper dig med at opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvordan virker blue light briller?

Brillerne virker ved at blokerer de blå lys stråler, der udsendes fra diverse skærme. Skærmbrillernes anti blue light linse blokerer op til 90% af de blå lys og hjælper med at regulere udskillelsen af melatonin i hjernen. Melatonin er et søvnhormon, og det er det, der hjælper dig med at falde til ro om aftenen og sove behageligt.

Der er lavet en lang række studier, som konstaterer at blue light briller har en yderst positiv effekt. De forskellige studier har bl.a. lavet en række af forskellige undersøgelse, som viser både, at dine øjne skånes ved at bruge brillerne, samt at det har en gavnlig effekt på din søvn.

Derfor bør du købe blue light briller

Hvis du er interesseret i at sove bedre om natten, undgå irriterede øjne af mange timer foran skærmen og undgå alle de negative effekter fra blå lys, er blue light briller en rigtig god løsning. Ved brug af blue light briller kan du opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme, samtidig med at du får det maksimale ud af din hverdag uden at opleve irritation i øjnene.

For hvert produkt du køber hos FashionZone er du med til at redde en baby havskildpadde og dermed bidrage til havskildpaddernes overlevelse. Udover at FashionZone redder baby havskildpadder for hver produkt der bliver solgt, donerer de også et fast beløb til Plastic Change, som aktivt går til oprydningen af plastik i havene.

Andre artikler

Bliv klogere på fordelene ved en kompostbunke

Bliv klogere på fordelene ved en kompostbunke

Der er mange måder at leve et roligt og tilfredsstillende liv på. Nogle nyder at rejse til fjerne horisonter, andre nyder at tage på camping et par timer væk fra hjemmet, mens nogle - måske dig - nyder det allermest, når de er i haven og selv er med til at forbedre...

Konkylie – måske det mest eftertragtede stel

Konkylie – måske det mest eftertragtede stel

Et af de mest specielle, og endda også eftertragtede, stel fra Royal Copenhagen er konkylie stellet. Royal Copenhagen konkylie stel er nemlig designet af Arje Griegst, som er en utrolig kendt guldsmed. Han blev blandt andet kendt for at lave værker, der var...

Den smukke og moderne storby Odense

Den smukke og moderne storby Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by. Den har et indbyggertal på 200.703. Det er en moderne storby med eventyrlige oplevelse og mod på fremtiden. Det er en stille og rolig by, hvor du kan tage hen, hvis du godt kan lide festival, men det er også en by,...