Beskyt dig selv mod blåt lys med et par blue light briller fra FashionZone

3. januar 2022

Sponseret indlæg

Blue light briller – er briller som skåner dine øjne for blåt lys. Vi bliver dagligt udsat for store mængder at blå lys fra bl.a. vores computere, smartphones, tablets og TV. Det er skadeligt for vores øjne, og er med til at forstyrre vores søvn og døgnrytme.

Der er flere gode grunde til at bruge blue light briller, når du sidder foran en skærm. Særligt for dig som bruger mere en 1 time om dagen foran fjernsynet, mobilen eller computeren. Den gavnlige effekt og fordel ved at bruge blue light skærmbriller er bl.a. mindre risiko for hovedpiner, færre spændinger i hovedet, samt øget energi, produktivitet og fokus i din dagligdag. Bruger du blue light briller om aftenen, vil du opleve at du falder hurtigere til ro, og at du får en bedre og dybere søvn. Det resulterer samtidig i, at du er langt mere veludhvilet dagen efter.

Blue light briller fra FashionZone blokerer op til 90% af det blå lys og hjælper dig med at opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvordan virker blue light briller?

Brillerne virker ved at blokerer de blå lys stråler, der udsendes fra diverse skærme. Skærmbrillernes anti blue light linse blokerer op til 90% af de blå lys og hjælper med at regulere udskillelsen af melatonin i hjernen. Melatonin er et søvnhormon, og det er det, der hjælper dig med at falde til ro om aftenen og sove behageligt.

Der er lavet en lang række studier, som konstaterer at blue light briller har en yderst positiv effekt. De forskellige studier har bl.a. lavet en række af forskellige undersøgelse, som viser både, at dine øjne skånes ved at bruge brillerne, samt at det har en gavnlig effekt på din søvn.

Derfor bør du købe blue light briller

Hvis du er interesseret i at sove bedre om natten, undgå irriterede øjne af mange timer foran skærmen og undgå alle de negative effekter fra blå lys, er blue light briller en rigtig god løsning. Ved brug af blue light briller kan du opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme, samtidig med at du får det maksimale ud af din hverdag uden at opleve irritation i øjnene.

For hvert produkt du køber hos FashionZone er du med til at redde en baby havskildpadde og dermed bidrage til havskildpaddernes overlevelse. Udover at FashionZone redder baby havskildpadder for hver produkt der bliver solgt, donerer de også et fast beløb til Plastic Change, som aktivt går til oprydningen af plastik i havene.

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...