Bedre IT-forståelse for virksomheder

25. april 2021

Sponseret indlæg

Det kan virke mærkeligt i vores tid at snakke om, at mange virksomheder har en for ringe forståelse for IT. Men det ændrer ikke på, at det er sandt. Ofte skyldes problemet at for få i virksomheder er certificeret inden for IT-programmer. Det kunne f.eks. være Cisco, AWS, ITIL mm.

Det skaber en ubalance i virksomheden i forhold til konkurrenter, hvis I altid skal hyre ude fra konsulenter, når I skal fixe noget. I har brug for at have en god forståelse for, hvad det er, at der skal laves. Det er også selvom, at det ikke er jer selv, der skal gøre det. Ellers ender I altid med at betale overpris.

Få certificering

Det er ikke nødvendigvis alle i virksomheden, som har brug for en certificering. Men der bør altid være min. en, som har forstand på både software og hardware, som I arbejder med. Det kan I gøre ved at sende ansatte på certificeringskurser i bl.a. Cisco, AWS og ITIL.

Her er det vigtigt, at I vælger en kursusvirksomhed, hvor I kan være sikker på, at I får kvalitet for alle pengene. Det kan f.eks. være Global Knowledge. De har mange års erfaring med kurser inden for bl.a. Cisco. På den måde bliver I klædt på til fremtidens udfordringer.

IT er for alle

I 90’erne var det fint, at det kun var et par stykker af jer, som havde forstand på IT. Men i dag er det bedst, hvis hele virksomheden har en grundforståelse for, hvordan I arbejder med IT, og kan ordne mindre ting selv.

Det er netop det, som kurser kan give jer, så I alle sammen bliver mindre eksperter i virksomheden, selvom nogen selvfølgelig altid vil vide mere end andre. Hver gang I ansætter nye, bør I ansætte nogen med en god forståelse for IT. Eller i det mindste nogen som lidt kan lære det.

Andre artikler

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Et typisk el-anlæg er opbygget med sikringer eller automatsikring i boligens eltavle, ledninger og elektriske enheder placeres i stikkontakterne som er placeret rundt omkring i huset. En overbelastning på elinstallationer kan forekomme, hvis en enhed, eller el-apparat...