Bedre IT-forståelse for virksomheder

25. april 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Det kan virke mærkeligt i vores tid at snakke om, at mange virksomheder har en for ringe forståelse for IT. Men det ændrer ikke på, at det er sandt. Ofte skyldes problemet at for få i virksomheder er certificeret inden for IT-programmer. Det kunne f.eks. være Cisco, AWS, ITIL mm.

Det skaber en ubalance i virksomheden i forhold til konkurrenter, hvis I altid skal hyre ude fra konsulenter, når I skal fixe noget. I har brug for at have en god forståelse for, hvad det er, at der skal laves. Det er også selvom, at det ikke er jer selv, der skal gøre det. Ellers ender I altid med at betale overpris.

Få certificering

Det er ikke nødvendigvis alle i virksomheden, som har brug for en certificering. Men der bør altid være min. en, som har forstand på både software og hardware, som I arbejder med. Det kan I gøre ved at sende ansatte på certificeringskurser i bl.a. Cisco, AWS og ITIL.

Her er det vigtigt, at I vælger en kursusvirksomhed, hvor I kan være sikker på, at I får kvalitet for alle pengene. Det kan f.eks. være Global Knowledge. De har mange års erfaring med kurser inden for bl.a. Cisco. På den måde bliver I klædt på til fremtidens udfordringer.

IT er for alle

I 90’erne var det fint, at det kun var et par stykker af jer, som havde forstand på IT. Men i dag er det bedst, hvis hele virksomheden har en grundforståelse for, hvordan I arbejder med IT, og kan ordne mindre ting selv.

Det er netop det, som kurser kan give jer, så I alle sammen bliver mindre eksperter i virksomheden, selvom nogen selvfølgelig altid vil vide mere end andre. Hver gang I ansætter nye, bør I ansætte nogen med en god forståelse for IT. Eller i det mindste nogen som lidt kan lære det.

Andre artikler

Vær forberedt til at gæste en konfirmation

Vær forberedt til at gæste en konfirmation

Her i sommeren og foråret er det ved at være konfirmationstid, selvom corona-omstændighederne formentlig har fået udskudt nogle af dem rundt om i landet. Men konfirmationstid er for dem, der er inviteret til en eller flere, også en tid, hvor man skal bekymre sig om at...

Tips til at sikre hygiejnen på arbejdspladsen

Tips til at sikre hygiejnen på arbejdspladsen

Hygiejne er vigtigt alle steder. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at hygiejnen er i top på arbejdspladsen. Her får du således nogle gode tips, som kan hjælpe dig med at sikre hygiejnen på arbejdspladsen. Køb håndsprit Håndsprit er meget oplagt at have stående på...

Køb disse ting til havefesten

Køb disse ting til havefesten

Skal du snart holde en havefest? Eller vil du bare gerne gøre din have klar til fremtidige havefester? Uanset hvad så er der et par ting, som er meget smarte at have til rådighed, når man skal holde en fest i haven. Her får du nogle gode forslag på, hvad disse ting...