Beboelsespavilloner til private og erhverv

Står du i byggerod op over begge øre derhjemme? Mangler du et opholdssted på byggepladsen? Så er en beboelsespavillon fra Focus Moduler A/S en rigtig god her-og-nu løsning. En beboelsespavillon kan lynhurtigt stilles op lige der, hvor du har brug for den og stå der, så længe du har brug for den.

Få den samme komfort og sikkerhed, som du ville inde i din egen bolig, så du ikke skal stå og kigge på byggerod omkring dig dagen lang.

En midlertidig og komfortabel beboelsesløsning

Når man tænker beboelsespavillon, så forbinder mange det med simple hytter eller containere på byggepladser. Det er ikke et super hyggeligt opholdssted. Dog er de moderne beboelsesvogne fuldstændig anderledes.

Hos Focus Moduler A/S kan du bestille moderne og komfortable pavilloner til mange forskellige behov behov. De kan benyttes, hvis du mangler et opholdsrum under nybyggeri, et ekstra soveværelse eller en komplet genhusning. Du kan endda få sat en permanent luksuriøs gæstebolig op ved siden af dit hus, hvis det er det, som du mangler.

Isolering og godt indeklima

Focus Moduler A/S bryster sig af altid at levere moduler i højeste kvalitet. Alle deres beboelsespavilloner lever op til de højeste standarder. Her er sørget for isolering og godt indeklima, så du får det mest behagelige opholdssted.

Foruden genhusningsløsninger så tilbyder Focus Moduler A/S også leje af alle slags møbler som senge, borde, stole, sofaer og meget andet. Du kan endda også få installeret vaskemaskine eller tørretumbler. Hvis du har brug for køkken eller toilet i din pavillon, kan dette lejes sammen med modulet.

Et ekstra hjemmekontor

Mange vælger at bestille beboelsespavilloner, fordi de har brug for en smart arbejdsstation til deres hjemmearbejde. Det kan være svært at adskille arbejde og fritid, hvis man sidder ved spisebordet og holder zoom-møder en hel eftermiddag.

I takt med at flere og flere mennesker arbejder hjemmefra, således der også efter smarte arbejdsløsninger til de hjemmearbejdende – som for eksempel beboelsespavilloner.

Skræddersyede løsninger

Hos Focus Moduler A/S tilbydes du en lang række moduler til beboelse og genhusning. På deres hjemmeside kan du se en udførlig oversigt over de forskellige moduler, som tilbydes, deres mål, indrening m.m.

Har du særlige ønsker eller behov så kan du gratis og uforpligtende kontakte Focus Moduler A/S og høre, om I kan finde en skræddersyet løsning til dine behov.

De tilbyder mange smarte løsningsmuligheder, som både fungerer til midlertidig opstilling eller som en permanent del af din bolig.