Acana hundefoder – perfekt til hunde med sensitive maver

29. oktober 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Har du lige fået et nyt lille medlem til familien? Mangler du noget hundefoder til den lille fyr? Måske du blot går og overvejer, om du skal skifte det hundefoder ud, du allerede bruger med noget nyt? Ligegyldigt, hvorfor du er på udkig efter noget nye hundefoder, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Acana hundefoder. Dette er hundefoder, der er elsket af både hunde og hundeejere verden over, og som du med stor fordel kan prøve at give din hund, hvis den har allergier eller blot en sensitiv mave.

Acana hundefoder er nemlig udelukkende lavet af friske ingredienser. Derudover er dette hundefoder også biologisk kost til din hund, hvilket vil sige, at foderet udelukkende indeholder ingredienser, som din hund naturligt ville have spist, hvis den levede vildt i naturen. Lyder det som noget foder, du kunne have lyst til at fodre din hund med? Så læs med her, eller gå allerede i dag på opdagelse i et stort udvalg af Acana hundefoder.

Sådan fodrer du din hund som en grå ulv

Hvis ikke du allerede vidste det, så stammer hunden faktisk fra den grå ulv. Ja, den er god nok. Derfor ser din hunds mave altså ud præcis, som hos en grå ulv. Det betyder, at du faktisk bør fodre din hund med det, som en grå ulv ville spise – de har nemlig den helt samme spise-anatomi. Det kan naturligvis godt lyde lidt voldsomt, og for nogle måske også lidt småfarligt – men det er det altså slet ikke.

Nej, du kan faktisk gøre dette på en nem og hurtig måde, hvis blot du vælger at købe Acana hundefoder. Som sagt, er Acana hundefoder nemlig helt frisk og indeholder derfor også kun kød, der er rigt og nærende. Det er desuden kød, som netop understøtter din hunds evolutionære kost. Af netop den grund indeholder Acana hundefoder altså heller ikke højt glykæmiske kulhydrater, grøntsagsproteiner eller andre syntetiske tilsætninger.

Derfor skal du vælge Acana hundefoder

Vælger du desuden at fodre din hund med Acana hundefoder, vil den få foder af allerhøjeste kvalitet. Derfor kan du altså også til enhver tid være helt sikker på, at din hunds mave er sund og rask, og at den får præcis de vitaminer og mineraler, den skal have. I ingredienslisten på et givent hundefoder fra Acana finder du blandt andet Heritage rødt kød, frilands fjerkræ og æg, vildt- og bæredygtigt fangede fisk, hele frugter og grøntsager og lokalt dyrkede urter.

Andre artikler

Kom i form derhjemme med trx træningsudstyr

Kom i form derhjemme med trx træningsudstyr

Går du med en drøm at blive fit og komme i god form? Er du til gengæld ikke særligt vild med fitnesscentre? Måske du finder dem grænseoverskridende? Er du af netop den grund på udkig efter noget træningsudstyr, så du i stedet kan træne effektiv hjemmefra? Så er du...

Mini a Ture – børnetøj dit barn selv ville vælge

Mini a Ture – børnetøj dit barn selv ville vælge

Mini a Ture er et dansk børnetøjsbrands, der blev lanceret helt tilbage i år 2002. Brandet startede op med klar drøm om at blive til et fashionbrand til børn, som børnene selv kunne lide. Det skulle altså ikke blot være forældrene, der skulle blive forelsket i deres...

Sådan får du en sundere og gladere hund med Acana hundefoder

Sådan får du en sundere og gladere hund med Acana hundefoder

Acana betyder rene animalske proteiner og fedtstoffer. Din hund er i bund og grund et rovdyr, og derfor er den altså ikke lavet til at spise vegetabilske stoffer. Af netop den grund findes der i Acana hundefoder heller ingen vegetabilske stoffer. Nej, det indeholder...