3 sjove familieaktiviteter i Holstebro

Skal du og familien på weekendtur til Holstebro, og mangler I nogle aktiviteter, I kan lave sammen, når I er der? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om 3 sjove familieaktiviteter i Holstebro. Det er aktiviteter, som kan glæde både børn og voksne. I Holstebro finder du alt lige fra kunstmuseer til klitplantager, og du har derfor også rig mulighed for helt selv at vælge, om I ønsker at opholde jer mest indendørs eller udendørs.

Husby Klitplantage

I Husby Klitplantage har du rig mulighed for at tage dine børn med på en god gåtur. Der er både smukt, hyggeligt og godt skiltet af, således i kan gå og snakke lidt om ruten, mens i går. Den fine natur byder naturligvis også på en fin legeplads for de mindste i familien, og er I til lidt mere action, finder i faktisk også en super mountainbikerute.

Tag alle vandhundene med i badeland

Til alle vandhundene byder Holstebro på et stort badeland med både rutsjebaner, spa og baner til banesvømning. Det er et badeland, som folk glædeligt kommer langvejsfra for at prøve – nok fordi der er aktiviteter til både store og små. Så er vejret ikke til en tur i Husby Klitplantage, kan I med stor fordel tage i badeland i stedet.

Oplev gamle biler

Sidst, men absolut ikke mindst, kan I besøge VW & Retro museum, der er et museum fyldt med gamle biler. Det er helt perfekt til enhver drengerøv – lille som stor. Og er I heldige, kan det være, at I kan få lov til at få en køretur i en af de gamle øser. Der er altså masser at lave i Holstebro for både store og små, er det er bare om at booke turen allerede nu!