3 idéer til nyt badeværelse

Trænger dit badeværelse til en frisk ny indretning eller en decideret renovering? Eller er du midt i et nybyggeri og er nået til at planlægge, hvordan badeværelset skal tage sig ud? Hvis du mangler lidt inspiration, så læs med her og få tre forskellige idéer til badeværelsesindretningen.

Vælg det rigtige spejl

Det kan faktisk gøre en rigtig stor forskel, hvilket spejl man vælger at have hængende på badeværelset. De fleste mennesker kigger altid i spejlet, når de står og skal til at vaske hænder. Her kan man hurtigt komme til at opdage, hvis spejlet er beskidt eller ridset – men man har også god tid til at beundre spejlet, hvis det er et stilfund et af slagsen. Så selvom spejlet selvfølgelig først og fremmest er nødvendig grundet sin funktion, er det også en perfekt anledning til personligt udtryk på badeværelset. Mangler du inspiration til at vælge det rigtige spejl? Du kan evt. besøge spejlbutikken.dk og samle dig idéer til, hvilket design der ville passe ind på dit badeværelse.

Giv bruseren ekstra omtanke

Bruseren kan let komme til at samle sig lidt rod i løbet af den travle hverdag. Diverse shampoo- og balsamflasker flyder måske på gulvet i bruseren og gør det svært at finde plads til at stå derinde. Det kan være en lettelse at få tacklet bruseren og opgraderet den, så det er behageligt og let at gå i bad efter en lang dag. Du kan evt. skifte brusehovedet ud med et nyere for en anderledes bruseroplevelse eller måske sætte hængekurve op i bruseren, så alle dine badeting kan komme væk fra gulvet.

Organisering af toiletsager

Nogle morgener går lidt stærkt, og det kan være en fordel, at vide hvor alting er. Du kan undgå rod og forvirring ved at tilføje gode skuffeopdelinger eller opbevaringskasser til badeværelset, så du kan holde styr på dine toiletsager.