Varm op udendørs på kolde aftener med varmebølger
Bare fordi terrassen er lidt kølig hen på aftenen, behøver du ikke smide en sweatshirt eller en jakke på. Du skal bare have en terrassevarmer stillet an. Ordet ”terrassevarmer” spænder over produkter, der selvfølgelig leverer den samme ydelse, altså opvarmning af udendørs arealer. Men i praksis er der stor forskel på, hvordan de opvarmer. Nogle varmer med gas, andre med infrarøde varmebølger.
Få effektiv udendørs opvarmning med varmestråling
Generelt er en infrarød terrassevarmer at foretrække. Med dem skal du aldrig tænke på, om du har brændsel til at køre dem – for de bruger bare el. Desuden giver de mere effektiv opvarmning, hvor en langt mindre af varmen går tabt i æteren end ved gasdrevne modeller. Dette da varmelamperne kun opvarmer det areal, der bliver ramt af varmestrålerne, fx et areal på 17 kvm ved visse modeller.
Undgå kolde huller med en velmonteret infrarød terrassevarmer
Det er ikke et større projekt at sætte en infrarød terrassevarmer op. De nemlig enten hænger fra et beslag, du sætter fast på en mur eller under et tag, eller de kan stå på et stativ. Det eneste, du skal være obs på, når du sætter en varmelampe op, er, at lampen skal sidde, så hele terrassen er inden for varmestrålernes rækkevidde. Så sikrer du dig mod, at der opstår kolde ”huller” ude på terrassen.
Skru op eller ned for varmen med en fjernbetjening
Varmelamper kan du få i forskellige prisklasser med forskellige effekter. Typisk kan du skrue op eller ned for varmen, en model sender ud, så du ikke skal acceptere at sidde i for meget varme, bare for ikke at sidde i kulde. Flere modeller får du med fjernbetjening, så at du kan sidde hvor som helst på din terrasse og regulere varmen derfra. Meget bekvemt bliver det derfor at have en terrassevarmer.