Friske og sunde medarbejdere? Få lækker frugt leveret direkte til kontoret

21. februar 2022

Sponseret indlæg

Der er ikke nogen tvivl om, at frugt er sundt, og at det er en vigtig del af en god og varieret kost. Derfor anbefales det, at du og alle andre skal spise 6 stykker frugt eller grønt om dagen som en del af din diæt.

Den store mængde frugt anbefales, fordi frugt indeholder store mængder af kostfibre, mineraler og andre gode ting, hvorfor daglig frugt kan være med til at forebygge forskellige seriøse livsstilssygdomme.

Netop derfor er det også en god idé for dig som virksomhed at sørger for, at dine medarbejdere har adgang til frisk frugt hver dag. De fleste menneske bruger halvdelen af dagen på deres arbejde, og arbejdstimerne er derfor også en vigtig del i forhold til den kost, som dine medarbejdere indtager hver dag.

Ved at tilbyde frisk og lækker frugt giver du alle medarbejdere en lækker og sund snack i det daglige, mens du på samme tid er med til at underbygge en sund livsstil hos dine medarbejdere. Det er ikke kun en god idé ud fra et moralsk perspektiv, for sunde medarbejdere er også godt for bundlinjen i din virksomhed.

Sunde medarbejdere er mere produktive, mens de også bliver mindre syge, hvorfor du kan være med til at minimere risikoen for at skulle betale for sygedage eller længere sygemeldinger.

Hvordan får du frisk frugt i virksomheden?

En frisk frugtordning til virksomheden er den bedste måde for dig at sørge for, at både du og dine medarbejdere får nok frugt i det daglige. Firmafrugt er en smart ordning, som leverer frugt til firmaet på jævnlig basis, så der altid er frisk frugt lige ved hånden i løbet af en arbejdsdag.

Frugtkurve og frugtkasser leveres direkte ind på dit kontor, så du aldrig selv skal tænke på at sammensætte et sundt og varieret udvalg af frugt til dine medarbejdere.

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...