Dacia Sandero.

Dacia Sandero er en lille bil, der er blevet produceret af den rumænske producent Dacia siden 2007. Den er baseret på Renault Clio-platformen og deler mange af dens funktioner med denne bil. Sandero fås i både tre- og femdørs hatchback-karrosseriformer og leveres med en række forskellige motorer, herunderbenzin og diesel

Den tredje generation af Dacia Sandero blev lanceret i 2021, og den deler chassis med den nyeste Renault Clio og Captur. Bilen er blevet opdateret på alle områder, og den fås med en række forskellige motorer, herunder benzin og diesel

Dacia Sandero er en praktiskog overkommelig bil, der er perfekt til bykørsel. Den er veludstyret og fås med en række forskellige motorer, hvilket gør den til et godt valg for dem, der leder efter en lille bil med mange funktioner. du kan læse mere inden på deres hjemmeside Ejner Hessel.

Hvordan Kører Dacia Sandero

Den nye Dacia Sandero er en fantastisk bil til bykørsel. Den er tæt på sin forgænger i størrelse, men tilbyder stadig bedre plads bagi. Med 328 liter er bagagerummet også blevet lidt større, og bilen kan stadig trække op til 1.100 kg.Køreegenskaberne er klart i den meget komfortable afdeling med et fremragende afstemt chassis og et overraskende lavt støjniveau. Styretøjet er måske ikke specielt velegnet til dem, der elsker at køre bil, da det føles lidt livløst, men det er let at dreje og dermed behageligt ved bykørsel. Motorens kraft opleves som rigelig Køreegenskaberne ligger klart i den meget komfortable afdeling,med et fremragende afstemt chassis og et overraskende lavt støjniveau. Styretøjet er ikke specielt velegnet til dem, der elsker at køre bil, da det føles lidt livløst, men det er let at dreje og dermed behageligt til bykørsel. Motorens kraft er mere end tilstrækkelig, og du kan nemt køre 80 miles i timen uden at føle dig anstrengt.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og billig minibil, er Dacia Sandero bestemt værd at overveje. Den er udstyret med en 1,2 liters motor, der leverer masser af kraft til bykørsel og motorveje, og den leveres med en fabriksgaranti på tre år eller 100.000 km. Alt i alt er Dacia Sandero. læs mmere på hjemmsiden.