Vero Moda konkurrencer og kundeaftener

Går du og savner tøj inspiration til efteråret og den kommende vinter? Vero moda er et dansk tøjmærke, som har tænkt sig at markerer sit 20 års jubilæum på fornem måde, så derfor kan du i denne periode finder gode tilbud, og tilmelde dig mange spændende tilbud i Vero Moda butikkerne.

Toppræmien er 30 sek i en Vero Moda butik

Hvis du vinder toppræmien, så får du lov til at vælge alt det som du vil have i en Vero Moda butik, men der er dog tid på (30 sekunder). 30 sekunder er mere end rigeligt, da du ikke skal tænke på størrelser men kun tage det tøj som du ønsker at eje. Hvis Du bliver den heldige vinder, så hjælper en ekspedient dig efter du har valgt tøjet, med at få de rigtige størrelser, så det hele sidder perfekt på dig!

Konkurrencen er d.9 oktober kl.10:00.

Inspiration til mode om efteråret om vinteren

Vero Moda stopper dog ikke efter den konkurrence, da du kan komme til spændende kundeaften i Vero Moda butikken i Kalundborg.

Her kan du se, føle og tale om efterårets mode samt vinterens! Udover modeeksperter fra Vero Moda vil der også være frisører, som der vil hjælpe dig med at finde den perfekte hårstil til dig, nu hvor vejret begynder med at ændre sig, og man derfor ikke længere kan beholde sit sommerhår.

Ikke et modeshow men mere til inspiration

Kundeaftenen er ikke et modeshow, men der i mod skal du bruge dem som nogle hyggelig timer som dig og dine veninder kan tilbringe sammen, hvor i samtidig for en indholdsrig aften.

Hvis du deltager denne aften, vil du også for en pose med forskelligt indhold fra butikken af en værdi på 300 kr.!

Du skal komme til denne kundeaften, da du får lov til at røre den kommende trend, og derfor komme et skridt eller to foran på en enkelt aften, hvor du får en rigtig hyggelig tøseaften med massere af inspiration.

Hvis du efterfølgende vælger at købe noget, så får du et lod for hver 100 kr. Du køber, og vinderen af denne aftens store konkurrence vil modtage et Minicruise til England for 2 samt tøj fra butikken af værdi 1.000 kr.

Så kig forbi Vero Moda butikken i Kalundborg d.7 oktober, hvis du vil være med i mange spændende konkurrencer, få gratis gaver samt massere af inspiration!
Vi håber du vil møde op, så vi kan få en endnu hyggeligere aften.