Træningsbukser i sommervarmen

Her i sommervarmen er det skønt at have et par gode træningsbukser indenfor rækkevidde, når solen går på hæld i de sene aftentimer og myggene kommer frem for at stille dages sult. Efter at have gået en hel dag i shorts og måske have svedt rigtigt meget, så er det ingen fornøjelse, at skulle i lange bukser, men hvis man køber de rigtige træningsbukser, så virker de faktisk kølende frem for varmende.

Dejlige sommerbukser

Et par træningsbukser af typen gym pants giver lige tilpas modstand til at sommerens aftenvind føles kold og samtidig giver det tynde stof en følelse af lethed, som gør at man ikke føler sig klam på samme måde, som man let kommer til, hvis man tager et par almindelige joggingbukser på eller endnu værre, forsøger sig med et par cowboybukser. Selvom man bader nok så meget, så vil huden blive ved med at føles klam, hvis man tager tykke bukser på.

Beskyt dig mod myggene

Mange vælger i stedet at beholde shorts på og i stedet tage en god varm trøje eller jakke på overkroppen i stedet. Dette er da også en rigtig god løsning til at holde varmen, da man oftere fryser på overkroppen end på underkroppen, men så løber man i en anden ulempe – nemlig sommerens blodsugere – myggene.

Jo varmere vejret har været, jo mere tørstige og sultne er bæsterne og en ellers hyggelig aften på terrassen eller ved stranden bliver i stedet til en uudholdelig aftens, hvor man er den heldige vinder af et dusin myggestik i stedet. Derfor foretrækker jeg personligt, at hoppe i et par gode træningsbukser med et godt og luftigt inderfor. På den måde føler man sig dejligt afkølet og man er samtidig beskyttet mod myggene om aftenen.

Hvis man ikke lige køber sine træningsbukser sorte, så kan man også sagtens benytte dem en varm eftermiddag, hvis der er rigtig mange myg. Hvis man køber en nogenlunde ordentlig kvalitet bukser, så kan disse bukser også sagtens gå for et par pæne hverdagsbukser og så er de samtidig svedtransporterende, så man er fri for at buksestoffet klæber op af ens ben.

Hvis man først har ejet et par af de såkaldte gym pants, så kan man næsten ikke leve foruden. Der er ingen bukser, som man i den grad kan blive afhængig af som disse. De giver en god bevægelsesfrihed samtidig med at man føler sig godt tilpas i dem, da de er stilrene og kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Hvis man normalt tager ud og handler eller andet i sine joggingbukser, føler man sig (det gør de fleste i hvert fald) lidt utilpas ved påklædningen.