Køb badedragter online og spar penge

Når man skal på ferie eller hvis man skal en tur i svømmehallen, så vil langt de fleste både mænd og kvinder helst tage sig så godt ud som muligt. Derfor er det også temmelig pinligt at møde ind i en badedragt, der enten er totalt umoderne, afbleget eller som måske er blevet lidt for lille siden sidst.

Billige badedragter

Førhen skulle man af med en mindre formue, når man skulle have en ny badedragt, men sådan er det slet ikke mere. Hvor man plejede at give over 500 kr. for en almindelig sort badedragt, kan man i dag finde både sorte og farvede badedragter fra kendte producenter til rigtig billig pris.

Sidst jeg skulle have en billig badedragt til min ugentlige træning i svømmehallen, fandt jeg en på udsalg til kun 199 kr. for en sort Adidas badedragt. Det er da vildt billigt. Hvis man så oven i købet er heldig at passe i en af de modeller der ikke lige ligger i ideal området, så kan man få en rigtig billig badedragt i udgåede modeller eller farver.

Bare fordi en badedragt er i en udgået model betyder bestemt ikke, at den er umoderne. Der er bare altid kvinder, som kun vil have det sidste nye skrig i badedragt og derfor sætter online forhandlere af badedragter ofte resterne af badedragter på tilbud og man kan så være heldig at få sig en rigtig billig badedragt.

I år har det overvejende været lilla og lime, der har været de helt store farver på badedragter og hvis man vil have en badedragt i enten lilla eller lime, så kan man få dem til under 400 kr. og enkelte modeller kan fås helt nede fra 200 kr.

Store badedragter

Hvis man enten er 46 plus eller måske er gravid, så kan det også være temmelig svært at finde en badedragt i den rette størrelse. Enten kan man kun finde en kedelig badedragt i store størrelser og ellers koster de spidsten af en jetjager.

Men også her kan man se fordelene som forbruger i en verden, hvor den internationale handel øger presset på de forhandlere, som førhen frit kunne bestemme varens pris, da der ikke var ret megen konkurrence.

Danskerne er ikke mere så forsigtige med at handle i udlandet og hvis de danske forhandlere af badedragter ikke kan tilbyde en god pris, så bevæger forbrugerne sig ud over landets grænser. Dette har heldigvis resulteret i, at også store kvinder kan få billige badedragter.

Der er mange steder et rigtigt stort udvalg i både modeller og farver. Se flere badedragter her.