Sølvsmykker online

Smykker på nettet er et marked i vækst, flere og flere køber smykker online og dermed kommer flere og flere smykke webshops til.

Salg af billige smykker online eller på nettet er blevet et utroligt populært produkt at sælge gennem de seneste 10 år, ikke kun i Danmark men i resten af Europa og Amerika. Ikke helt så udbredt i Kina og Fjerne Østen fordi smykkerne her er billige og sælges på markeder, gadehjørner og stræder samt de utallige små smykkeshops rundt omkring.

Oprindeligt var guld smykker de mest populære smykker men siden er især sølvsmykker og billige smykker blevet et hit eftersom de er billigere at anskaffe og man så kan købe mange som man så kan skifte imellem.

En anden medvirkende faktor var også behovet for såvel ædle som uædle metaller i 30 og 40’erne i forbindelse med 2. verdenskrig hvor netop sølv erstattede mange af disse materialer i smykkefremstillingen. Det bevirkede at sølvsmykker fik en voldsom opblomstring og blev et populært smykke for begge køn og i alle aldre.

På mange smykkeshops sælges netop billige smykker og sølvsmykker af meget ringe kvalitet og det kan derfor være svært at skelne mellem de forskellige shops rundt omkring. Mange har købt sølvsmykker som kun har været sølvbelagt men opgivet som ægte sølv hvilket især er et problem for dem som har nikkel allergi.

På Werring Smykker finder du kun ægte sølv smykker i 925 Sterling Sølv som garanterer sølvsmykker i god kvalitet og hvor vi kan garantere at der ikke er tale om uægte sølvsmykker. Vi sælger kun smykker online og hvis du bestiller inden kl. 15:00 sender vi samme dag til hele norden, og du modtager dem ofte dagen efter ilagt en lille satin smykkepose – hurtigere og nemmere kan det vist ikke være.

Udover at vi har en smykkeshop hvor vi sætter en ære i at betjene dig bedst muligt har vi også nogle spændende artikler om smykkets historie samt artikler om mors dag og søsterdag som er det nye hit blandt især unge. Læs også om hvordan du renser dine smykker og se vores store tabel over internationale str. konverteret til danske str.

Et godt råd når du handler på nettet er at se om der er kontaktoplysninger og at man kan se hvem der står bag den enkelte shop – hvis ikke, så pas på, eftersom det så kan være mere end svært at reklamere eller udnytte sin fortrydelsesret.

God fornøjelse med dine køb af smykker på nettet.