Online handel – Her kan du spare rigtig mange penge, hvis du er kvik

Ja overskriften fortæller næsten det hele. Du kan nemlig spare rigtig rigtig rigtig mange penge, hvis du er en smule smart, og hvis du ikke lader dig drive af dit impuls gen. For impuls handler, det er de farligste og dyreste handler i denne verden. Så få styr på shoppegenet, så er her 3 gode tips til, hvordan du sparer mange penge på shopping.

Der var engang, hvor shopping foregik i fysiske butikker, eller via postordre kataloger. En meget hyggelig måde at handle på, men udvalget i de fysiske butikker var begrænset, og postordre branchen var præget af sorte får, som ikke levede op til det lovede. Men internettet har i den forstand fået ændret folks vaner at handle på.

Nyhedsbreve

Det første tip er meget basalt, men alt alt alt for mange glemmer det. Du SKAL tilmelde dig nyhedsbrevet hos de webshops, hvor du handler regelmæssigt. Det er ikke nok, at du er tilmeldt til et eller to nyhedsbreve, da du går glip af alt for mange tilbud og fordele.

Derfor bør du tilmelde dig nyhedsbreve ved alle de webshops, som du handler i, men også dem, som du tror du skal handle i i en nær fremtid. For måske der pludselig kom et tilbud, et udsalg eller en rabatkode, som kunne komme dig til gavn.

De fleste webshops sender disse ting ud via nyhedsbreve, og derfor er det nødvendigt, at du er tilmeldt! Så kom igang 🙂

Daily deal side

Daily deal sider er et koncept, som er blevet mega stort i de sidste par år. Meget basalt set, så er det tilbudssider. De køre ofte et tilbud i 24-48 timer, hvor du som kunde så kan vælge, om du vil købe eller ej.

Du får typisk 20-80% på den normale pris, så der er virkelig mange penge at spare, hvis du er vågen og kvik. Men der er efterhånden også rigtig mange deal sider, så det kan være svært at bevare overblikket.

Du kan købe alt på deal sider, lige fra rejser over håndværker tilbud til tøj, solbriller, kosmetik, bøger, restaurant besøg, gavekort mm. Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Søgemaskinerne

Den sidste er rigtig mange gode til at glemme. Den ligger lige for næsen, og den er så oplagt, men mange bruger ikke værktøjet. Google, Bing, Altavista mm er oplagte steder, hvor du kan søge efter rabatter, rabatkoder eller andet til en bestemt shop.

Søgemaskinerne lister søgeresultaterne på en måde, så det er let at få et overblik. Så hvorfor ikke benytte denne simple måde til at opnå rabatter på, når den er der. Måske du går glip af et godt tilbud på DKNY ure, fordi du ikke lige fik søgt på Google.