Kvinder elsker alle former for sko og fodtøj

De fleste mænd kender problemet, men kvinder elsker sko, og det er sko i alle afskygninger. Om det er sandaler, støvler, stiletter, pumps eller noget andet er irrelevant, så længe de er flotte og kan sidde på fødderne.

Derfor har mange kvinder også en sko “garderobe”, som indeholder mange forskellige typer sko, men ofte også mange stk. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest populære skotyper og mærker indenfor kvindesko.

Converse All Star

Converse All Star er det sikre valg. Skoen passer til stort set alle typer af beklædning og outfit, og modellen har været meget populær i de seneste 10 år. Den er unisex, men det er især kvinder og piger, som er vilde med All Stars, og især hvis skoen er i en masse skrigende farver.

Derfor er All Stars også det sikre valg, hvis du vil have nye sko, som passer til lidt af hvert, lige fra hverdags outfit til en tur i byen.

UGG støvler

Ugg støvler eller UGG boots er nogle af de mest populære vinterstøvler, som der har været i  de seneste mange mange år. Det simple design i fåreskind og fleece har vundet mange piger og kvinders hjerte. De er praktiske og meget varme, og så giver de sådan et fedt look, når man kommer gående i dem med en vinterjakke og vanter på.

Selvom støvlen har været moderne i flere år, så er der intet som tyder på, at den ikke bliver moderne i den kommende vinter, og vinteren efter. For designet er så klassisk, at den næsten ikke kan gå af moden igen. Der kommer sikkert et andet mærke og design, som bliver hotteste mode, men UGG støvlerne er kommet for at blive, og det er der vist ingen tvivl om.

Pumps og stiletter

Pumps og stiletter er kvindernes foretrukne fodtøj. Alle kvinder elsker skoene med de mellemhøje til høje hæle, som i kombination med et lækkert design giver det perfekte look. Det er dog de færreste, som bruger dem til dagligt, men når piger og kvinder skal i byen eller blot ud, så er pumps og stiletter blandt de mest benyttede.

Man kan få dem i mange mærker, farver, designs og faconer, men fælles for dem alle er, at de er feminine og elegante, og det kan rigtig mange kvinder godt lide. Derfor er pumps stiletter eller stiletter et mega hit, hvilket mærker som Christian Louboutin, Jimmy Choo mm blot er et bevis på. Mærker som er bygget op omkring stiletter og fodtøj.