Jumpsuits, sommer og sandaler

Vejret begynder at blive rigtig godt ude i det danske land. Vi går stille og roligt væk fra både vinter, minusgrader og blege ansigter. Det er ved at blive forår og hurtigt herefter bliver det sommer.

I min verden er sommer og sol lig med liv og glæde. Det er som om hele Danmark går i en eller anden form for trance i løbet af efteråret og vågner først op igen til foråret, hvor solen begynder at skinne, fugle kvidre og bladene begynder at blive grønne.

Der er så mange positive ting ved sommeren, som jeg bare elsker.

Jeg har desværre haft flere forskellige problemer mht. mine fødder og gå i lukkede sko, så det er også en af grundene til, at jeg gælder mig til at kunne få mine nye sandaler på. Jeg går rigtig tit i sandaler om sommeren, da det giver mine tær og fødder den frihed, som de har brug for.

Da jeg udelukkende går i sandaler om sommeren følger jeg rigtig meget med i de forskellige mærker som Merrell og Birkenstock, da de ofte laver nogle lækre modeller, som tillader fødderne at ånde.

Når jeg handler Merrell sandaler eller andet fodtøj, så gør jeg det altid på nettet. Merrell er mit yndlings mærke, men Brikenstock vinder mere og mere frem blandt kvinder. Det er i hvert fald det indtryk jeg får når jeg snakker med mine veninder og ser på det fodtøj folk rundt omkring går i.

Brikenstock sandaler er også rigtig lækre, men måske lidt for gammeldags til mig, men det er der flere kvinder og unge piger der godt kan lide. Mange unge har det sådan, at hvis de kan lide deres eget udseende, så ser de godt ud i ALT. Det kan være alt lige fra et One Piece jumpsuit til gammelt og aflagt tøj fra en genbrugsbutik.

Lige jumpsuits er en sjov størrelse, fordi enten elsker man dem eller også hader man dem og jeg elsker dem. I hvert fald at gå i dem. Det look man får kan man altid diskutere. Det kan lige ledes diskuteres hvornår det er smart at gå i dem, da man hurtigt kan give et forkert indtryk til ældre, hvis man møder op til en jobsamtale i et jumpsuit fra One Piece – Jump In eller et af de andre mærker, som laver buksedrager eller heldrager om man vil.

Gå sommeren i møde og vær klar med sandalerne. Det bliver snart rigtig godt vej.