Guide: Vælg den rette butterfly

Denne artikel er tilegnet mænd med interesse for mode. Emnet for artiklen er primært butterflies, hvor jeg vil komme ind på valg af den rette butterfly udfra alder, stil og meget andet.

Ensfarvede butterflies

Skal det ikke være alt for funky og er man typen, der kan lide den klassiske stil, så er det oplagt med en ensfarvet butterfly. I dag kan du købe ensfarvede butterflies i alle tænkelige farver. Enhver mand uanset alder bør eje en ensfarvet butterfly, da det vil være relevant med en butterfly uanset hvilken skjorte, man ønsker at benytte.

Det mest populære indenfor ensfarvede butterflies er sorte- og hvide butterflies. Samtidig er det værd at nævne, at man aldrig kan gå helt galt i byen med en rød butterfly. Ensfarvede butterflies er uden tvivl de mest populære, og det man også se udfra det store udvalg.

Mønstrede butterflies

Har man den holdning at ensfarvede butterfies er for kedelige, så er der heldigvis mulighed for at købe mere friske butterflies. Det kunne f.eks. være mønstrede butterflies, som er blevet et stort hit i hele verden.

Især i Danmark ser man flere og flere mænd og unge fyre iklædt en mønstret butterfly. Ser man diverse modeshows rundt omkring i landet eller i fjernsynet, så er det heller ikke et sjældent syn at se en mand med en mønstret butterfly.

Indenfor den kategori er der også ternede butterflies, som er moderne i øjeblikket. Ternede butterflies kan købes i forskellige størrelser og med forskellige farver. De mest populære ternede butterflies er de klassiske butterflies i sort / hvid. Det er efterhånden muligt at købe mønstrede butterflies i adskillige forskellige mønstrer.

Strikkede butterflies

Den sidste type butterfly jeg vil komme ind på er strikkede butterflies, som i de seneste par år er blevet et kæmpe modehit. Med en strikket butterfly vil man virkelig kunne skille sig ud fra mængden af mænd med traditionelle og klassiske butterflies.

En strikket butterfly vil kunne pynte på enhver skjorte og kan bruges af mænd i alle aldre, ogange forbinder muligvis strik med ældre mænd. Men rent faktisk er strikkede butterflies i øjeblikket mest populære blandt den yngre generation.

Vælg den butterfly der passer til dig og din stil

Bare fordi at der er en speciel type butterfly der er populær, er det ikke det samme som at det er den DU skal vælge. Du skal vælge den butterfly, som lige præcist DU kan lide og som passer til DIN stil.

Vil du køre den sikre stil, så vælg en ensfarvet butterfly. Er du til mere moderne og ungdommelige stil, så vælg en mønstret eller strikket butterfly.

Af Martin Stendahl Dyrhøj – Medejer af www.styleguy.dk