Gele negle, Hair extensions & Permanent makeup

De tre mest populære ting inden for hår og kosmetik, blandt unge kvinder i Danmark, er helt sikkert at få påsat hair extensions, få lavet negle af en professionel negletekniker og få flot permanent makeup via mikropigmentering.

En forvandling hvor man først får lavet nye negle. Perfekte gele negle lavet af en negletekniker. Dernæst får klippet sit hår og påsat flotte hair extensions, som har en god holdbarhed. Disse extensions påsætte via flettemetoden, så man er sikker på at de bliver siddende længe, for til sidst at få lavet permanent makeup. Permanent makeup kan både laves i øjenbryn, omkring læber, på kinderne. You name it. Permanent makeup er en form for tatovering, hvor man via mikropigmentering tegner øjenbryn, læber eller andet op, så man ikke behøves at plukke bryn dagligt.

Gele negle

Hos Düwald bruger de det som kaldes verdens bedste negleprodukter. Det er de stærkeste negle på markedet og kommer fra CND.

Med gele negle påsat og lavet af en dygtig negletekniker er du sikker på at drengene vil lægge mærke til dine negle næste gang du skal i byen. Gele negle er det nye, men pas på med at lave det selv. Man skal være helt sikker på hvad man gør og derfor anbefales det at du får det lavet hos en negletekniker.

Hair extensions

Der findes mangler typer af hair extensions. Man kan både få dem fletter i og med clip ons. Der ud over findes der flere kvaliteter af det hår, som hair extensionsene er lavet af. Det kan både være kunstigt og ægte, hvor det ægte naturligvis er det bedste. Når man har valgt at man vil have flettet sine extensions i, så findes der også mange metoder at gøre dette med. Den bedste metode er dog med flettemetoden. Via flettemetoden får du rigtig flot og naturligt hår, selv om det er via hair extensions.

Der er ingen der kommer til at kunne se forskel, hvis du vælger hair extensions via flettemetoden fra Düwald i Kolding.

Permanent makeup

Med permanent makeup kan du både få hårpåtegning og få lavet 3D effekt i dine øjenbryn. Man kan hurtigt lave nogle rigtig flotte resultater med permanent makeup, som sågar kan bruges til øjenbrynslyst. Det er naturligvis ikke rigtige kirurgiske indgreb, men blot at barbere øjenbrynet helt eller delvist af og bruge permanent makeup (mikropigmentering) til at tegne øjenbrynet højere på hovedet.

Skal du have lavet enten hair extensions, gele negle eller permanent makeup, så tag kontakt til Düwald.dk allerede i dag. Du kan booke online og du får hurtig en god tid i vores nye salon, som indeholder alle de nyeste faciliteter.