Fodtøj til kvinder

De fleste mænd kan sikkert hurtigt blive enige om, at kvinder har mange sko, og ofte alt alt alt for mange sko. Kvinder kan så til gengæld altid blive enige om, at man aldrig kan få nok sko, også selvom nogle af skoene aldrig er brugt, og aldrig vil blive brugt.

For hvad nu hvis, såfremt og ifald, at man fik brug for dem en dag? Ja så vil jorden gå under, fordi lige præcis det par sko, var det perfekte par, og ingen af de 243 andre i garderoben kunne erstatte dem.
Eller sagt på en mere simpel måde, mænd og kvinder bliver aldrig enige om sko, og hvornår man har for lidt/for mange af dem.

Der er dog 4 slags sko, som kvinder primært har interesse i. Herunder er de listet med en lille forklaring.

Pumps & stiletter

Pumps stiletter eller bare pumps. Mange tror fejlagtigt  at pumps og stiletter er det samme, men det er altså ikke sandt. De to ord er dog smeltet mere eller mindre sammen i dag, men oprindeligt var der forskel. Pumps er en smal sko med en semi høj og bred hæl. Ikke at forveksle med stiletter, som har en høj og tynd hæl. Kendetegnet ved pumps er altså ikke, at de er åbne ude i snuden, så man kan se tæerne. Det kan både stiletter og pumps være!

Sorte stiletter. Yes korrekt SORTE. De skal i langt de fleste tilfælde være sorte, da sort og sexet fodtøj bare er to ting, som altid følges ad, og aldrig kan eller bør skilles ad. Sort er en meget basal farve, som både kan få fodtøjet til at være anonymt, hvis kjolen eller tøjet generelt  skal have opmærksomheden, men sort kan også fremhæve detaljerne og stiletternes design, hvis man ønsker det. Det er kun et spørgsmål om, hvordan looket sammensættes.

Støvler

Støvler er super moderne, og gerne støvler med en eller anden form for hæl. Ikke at forveksle med vinterstøvler, som selvfølgelig også er moderne. Men høje knæstøvler eller bare lavere støvler, med en masse fede detaljer, og så en hæl.

Ballerina

Slutteligt er der sommer favoritten, nemlig de moderne ballerina sko. Ballerinaer er blevet sindsygt moderne de senere år, og de er det sikre tegn på, at nu er det blevet forår, og at sommeren er på vej. Ballerinaer er helt flade smalle sko, som har en tynd sål, og de findes i alverdens design og farver. Billige ballerina sko kan købes for få hundrede kr, mens du kan få dem i dyre designer udgaver fra f.eks Marc Jacobs.

Som ovenstående sikkert giver dig indtryk af, så findes der et have af forskellige sko til kvinder. Hvilke sko du kan lide, det ved du bedst selv. Men mulighederne er mange, så udnyt dem!