Er der forskel på flyverdragter?

Er der nogen forskel på kvaliteten af flyverdragter eller hvordan hænger det sammen. Er en dyr flyverdragt ensbedtydende med en bedre flyverdragt? Det er noget af det vi vil se på i denne artikel.

Du finder ikke meget dårlig omtale

Hvis du ser på de danske forums, hvor der bliver diskuteret flyverdragter – er der mange af debatterne der omhandler, hvilke flyverdragter folk anbefaler.

Hvis man læser på samtlige af de debatter, der er blevet oprettet og debatteret på om dette emne, at der ikke er et klart billede af, hvilke flyverdragter der er gode og hvilke der ikke er. Næsten alle mærker bliver anbefalet – alle bliver bare ikke anbefalet lige meget. Sagt med andre ord, er der mange flere anbefalinger at finde om nogen flyverdragter end om andre. Du finder dog ikke meget negativ omtale.

Min pointe med alt dette er, at der er ikke særlig mange der har noget dårligt at sige om deres flyverdragt – men der er nogen flyverdragter, der er flere der har end andre. Så hvis alle er tilfredse med deres flyverdragt, må det betyde at du højst sandsynligt også vil være tilfreds med den du køber – uanset, hvilken det er.

Sådan er det samlet billede nemlig, når det kommer til flyverdragter. Folk kan ikke blive enige om, hvilke der er bedst og alle synes deres flyverdragt er rigtig god. Anvender vi dette faktum i en prismæssig sammenhæng, må det også betyde, at du vil blive ligeså tilfreds med din billige flyverdragt, som med din dyre.

Rigtig mange anbefaler også Friends fra Coop, der i øvrigt også var testvinder i den seneste test, foretaget af det svenske testmagasin Testfakta.se (testen blev foretaget i samarbejde med forældre magasinet viforaldra.se).

Vores holdning er derfor at billige flyverdragter kan være ligeså gode og en høj pris ikke altid er lig med god kvalitet.
Dog hvis du vil vælge et sikkert valg – en flyverdragt som altid klarer sig godt, anbefaler vi modellerne fra Reima. De har en pris på 900-1400 kr, men klarer sig altid godt i tests og folk har også kun positive ting at sige om disse.

Der er desuden rigtig mange modeller at vælge – men de bliver dog til tider kritiseret for ikke at være ligeså flotte i designet som andre flyverdragter, såsom dragter fra Molo. Det skal dog også siges at Molo flyverdragterne nok også er de dyreste vi har her i Danmark med en pris på mellem 1000 – 1650 kr.

På dette website om flyverdragter er den da også vurderet til at være den dyreste.

Udgivet af

klausb

Hej til dagligt arbejder jeg på siden Guide-nettet.dk