Converse All Star – De forskellige modeller

Den tradtionelle Converse All Star kom på hylderne I 1917. Her blev den produceret til primært sportsbrug, hvor basketball var den hovedsagelige målgruppe til den nye sportssko. Dette har dog ændret sig rigtig meget gennem årene (Næsten 100 år!). Her finder du lidt flere informationer omkring de forskellige modeller under Converse All Star-skoen.

Siden starten er Converse’ sko spredt sig til hele verden, og til en langt bredere målgruppe end ved virksomhedens begyndelse. I dag bliver den ikke bare produceret til sport, men også som et mode ikon eller modefænomen om man vil. I dag købes Converse All Star af både voksne, unge, børn, mænd og kvinder. Det er en sneaker, som bruges primært til hverdagsbrug. Den passer til mange forskellige outfits, og er samtidig yderst behagelig at have på. Det er en flot og stilfuld all-round sko.

Hvis man kan slå en ting fast allerede, så er det i hvert fald at All Star skoen fra Converse er kommet for at blive.

Converse All Star Hi

Hi modellen er den oprindelige Converse All Star model. Skoen har det velkendte høje skæfte samt den tykke gummibund. Skoen er lavet i kanvas og fås i et utal af farver og mønstre. Senest er Converse begyndt at producere Hi modellen i læder i stedet for kanvas, hvilket har udvidet målgruppen endnu mere og øget salget gevaldigt.

Converse All Star Light Hi

Converse har produceret en mere feminin udgave af den traditionelle Hi model. Dette er Light Hi modellen, hvor den primære forskel på de to modeller, er en smallere bund. Også denne model har Converse sendt på markedet i mange forskellige farver. Den er også blevet populær at købe med læderstof frem for kanvasmaterialet. En meget populær sko til piger. Er ofte at find på tilbud online.

Converse All Star Ox

Converse har også lavet en lav udgave af deres originale All Star model. Denne har intet skafte som man ser på Hi modellen. Bunden er dog fortsat høj i gummi, og skoen laves i kanvas. Denne sko passer godt til shorts i sommerperioden. Alle Star Ox sneakeren er lidt tungere end nogle af de andre modeller og det er netop det der gør den populær. Når man har den på føles det som en holdbar kvalitets sko.

Ud over Converse, så er Vans, Adidas, Nike og New Balance sneakers blevet rigtig populære sko-mærker, specielt til den unge generation. De ældre teenagere og dem som er et par år ældre.