Brugt tøj

Brugt tøj – Har du guld i klædeskabet?

Måske har du en guldgrube liggende i dit klædeskab. Læs denne guide til hvordan du vælger hvilket tøj du skal sælge samt hvilket tøj du skal beholde. Hent det guld du har til at liggende, men lad også noget blive – det kunne jo være du vil kunne bruge det i fremtiden.

Vælg den rigtige platform

I første omgang skal du vælge det sted du gerne vil sælge dit brugte tøj. Der finde mange af slagsen, dog er Trendsales et af de bedste steder i Danmark til salg af brugt tøj. På Trendsales kan du oprette en profil, hvor du så kan lægge dit tøj op i. Det gør det både lettere for dig som sælger og interesserede som købere – herfra  i hvert fald en klar anbefaling.

Sælg det tøj du ikke kan passe

Det første du kan starte med at grave frem fra dit klædeskab er alt det tøj du ikke kan passe mere. Der er ingen grund til beholde tøj du ikke kan passe, men pas på ikke at smide tøj ud du måske vil kunne komme til at passe i fremtiden. Vær dog realistisk. hvis du tidligere har vejet 20 kilo mere end du gør nu er det måske en dum idé at gemme tøjet. Så tænk dig om og lav en vurdering af om du fremover vil komme til at kunne passe tøjet – hvis ikke så sælg det.

Læs guides til hvordan du bedst får solgt dit brugte tøj

Det er rigtig vigtigt at du gør det rigtigt når du vil sælge dit tøj. Man kan nemlig gøre rigtig mange ting bedre for at øge chancerne for at få tøjet solgt. Få eksempelvis taget bedre billeder af dine produkter og gør dig selv så troværdig som overhovedet muligt. Gør dig umage med sælge hvert enkelt produkt så interesserede kan få et klart indtryk af hvordan tøjet i virkeligheden ser ud. Accessories kan eksempelvis være svære at tage billeder af så her kan det være en god idé at få inspiration.

Måske du vil få mere ud af at give det væk?

Nogle gange er det at glæde andre mere værd end penge. Det skal du også overveje når du vil sælge dit tøj. Det kan faktisk give dig mere værdi at give noget af dit tøj til en du kender og opleve tøjet blive brugt i stedet for at det blot ligger i dit skab og samler støv.

I forlængelse af at give sit tøj væk kan det være rigtig sjovt at holde en dag hvor dig og veninderne bytter tøj. På den måde får du udskiftet garderoben helt gratis ved at ofre noget af dit gamle modetøj.

Tilbage er der blot at ønske held og lykke…