Bikini guide – hvordan vælger du en bikini der passer?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at grave bikinien frem fra klædeskabet, og få noget sol på den vinterblege krop. Måske skal du ud og investere i en ny bikini? Vi giver her nogle gode råd til hvilken bikini du skal vælge, så du ser godt ud på stranden.

Vælg en bikini der passer til din krop

Hvilken bikini du skal købe afhænger af mange faktorer. Først og fremmest er det vigtigt at købe en bikini, der komplimenterer din krop. Hvis du vælger en bikini der komplimenterer din krop, føler du dig bedre tilpas i den, og du ser derved også bedre ud.

Lige-op-og-ned facon – Du har en lille barm, smalle hofter, slank mave og lange ben

Hvis du har denne kropsform, er der ingen begrænsninger. Du kan vælge en bikinitop lige efter hvad du har lyst til. Da du har små bryster, skal du ikke tænke på støtte til barmen, du kan derfor bære hvad som helst. Når du vælger trusser er det en god idé at vælge lavtsiddende trusser, du kan sagtens kombinere det med en bikini med flæser, så får du mere fylde til bagdelen.

Du har form som et æble – brede skuldre, store bryster, smalle hofter og en lille røv

Vælg en bikinitop der giver støtte til din barm.  En bikinitop med halterneck vil være er perfekt fordi de hjælper med at støtte dine bryster. En bikini med bøjle, er også en mulighed. den giver et løft til dine bryster så de får en flottere facon. Vælg trusser der fremhæver dine smalle hofter. Ry godt råd, er at købe lavstsiddende trusser, der bindes med stropper på hofterne.

Du har pærefacon – smalle skuldre, lille barm og brede hofter

Det betyder du har flotte skuldre og en lille barm. Vælg en bikinitop der leder opmærksomheden væk fra de brede hofter og mod din barm. En god idé er at vælge én bikinitop i lyse farver, gerne med push up. Vælg bikinitrusser der skjuler, det gør trusser i mørkere farver.  Vælg gerne et par trusser med høj benskæring – det får dine ben til at se så længere ud.

Du har timeglasfacon – brede skuldre, store bryster, lille talje og brede hofter

Du har en harmonisk krop med kvindelige former. Vælg en bikinitop der giver god støtte til dine bryster – halternecks og toppe med bøjler støtter og fremhæver din barm. Vælg bikini-trusser med høj benskæring, så serdine ben længere ud og det fjerner samtidig opmærksomheden bort fra dine brede hofter.

Udgivet af

Linda

www.billige-sko.com