Armbånd

Smykker som armbånd findes i et utal af stilarter og til enhver pris. Men skal du f.eks. give en særlig gave, er der intet, som slår diamanter. Så hvorfor ikke give et armbånd med diamanter?

Vælg det rigtige armbånd

Armbånd, og også diamantarmbånd, findes i ligeså stort et udvalg som halskæder og øreringe. Desværre er de ofte lidt oversete, så lad os se på, hvordan du vælger et fantastisk diamantarmbånd enten til dig selv eller til en gave til en ganske særlig person.

Start med at beslutte, om det skal være et enkelt eller mere detaljerede armbånd. Skal det passe til nogle bestemte øreringe eller en særlig halskæde? Så er det vigtigt, at stilarten er den samme. Skal det være et stort og prangende armbånd, eller skal det være spinkelt og elegant? Du kan også overveje, om der skal være vedhæng på dit armbånd, eller om det skal være helt enkelt uden alt for meget tingel-tangel.

Du kan f.eks. vælge et tennis armbånd. De har et enkelt design, som passer til næsten alt og ikke virker for prangende. Denne type af armbånd er populære, og de vil helt sikkert imponere dine omgivelser – eller den som skal modtage gaven. Tennis armbånd har enkle design, men de er samtidigt meget elegante. Det er et tidsløst design, og et tennis armbånd vil passe til de fleste tøjstile, hvilket gør dem ekstra godt egenet som gave.

Armringe

Hvis du ikke ønsker at købe et tennis armbånd med diamanter, så kan du i stedet overveje en diamant armring. De fås i mange forskellige varianter, som alle er designet til at imponere enhver kvinde. I bund og grund er en armring en ring i metal – som regel sølv, guld eller platin – som passer til et håndled eller en arm.

Ringen kan så være udsmykket på forskellige måder, men hvis der er tale om et diamant armbånd, så vil diamanterne være de mest fremtrædende elementer på armbåndet. En armring er en perfekt måde at skabe et moderigtigt udseende, især hvis man sætter den sammen med andre armringe, og kombinerer flere designs.

En armring har plads til mange diamanter, men man kan også bruge andre slags ædelstene sammen med diamanter.
Armringe kan fås både som helstøbte ringe og som ringe, der har en lås og et lille hængsel, så man kan åbne det op, når det skal af og på. Begge typer har sine fordele og ulemper, og det er op til en selv, hvad man foretrækker.

Metaller

Du kan vælge forskellige metaller, men guld og platin er de mest benyttede. I løbet af de seneste år har mange dog fået øjnene op for andre metaller, og kobber og messing kan give nogle fantastisk effektfulde armbånd. Guld- og platinarmbånd kræver ikke så meget vedligehold, men sølv armbånd og armringe skal ofte pudses for at de ikke skal være ledelige og matte at se på.

Det er klart at et armbånd i metal er noget af det mest holdbare, man kan få. Et sådan armbånds sårbare del er selv stenen. Ikke at en diamant kan gå i stykker, men hvis ikke den er sat ordentligt på armbåndet kan den ske at falde ud.

Diamantarmbånd er uden tvivl det mest stilfulde indenfor armbånd. Det er naturligvis også noget af det dyreste, men køber man et diamantarmbånd, så har man det også resten af livet. Og det bedste af det hele er, at diamanter aldrig går af mode, så man kan bruge et sådant armbånd til enhver lejlighed og til enhver tid. Og det vil med garanti få andre mennesker til at se en ekstra gang, når blikket strejfer et funklende diamantbesat armbånd, som skinner og blinker i lyset.