Angulus børnesko er verdensklasse

Har man først prøvet Angulus børnesko, kan det være svært at købe andet.

Mærket er kendt for at lave sko til brede fødder, men det er også muligt at få sko lavet på smalle læster. Produktionen foregår i Portugal og kollektionerne på det danske marked er designet af danske designere. Angulus looket er kendetegnet ved fodformede designs og rågummisåler. I dag er Angulus dog meget mere end dette så kendte look og man finder mange styles med almindelige gummisåler og mindre fodformede designs. Blandt Angulus konkurrenter, findes Arauto RAP som også bliver produceret i Portugal. Arauto RAP er ligeledes kendt for det fodformede look og rågumisåler. Prismæssigt er Arauto RAP lidt billigere end Angulus, hvilket også til tider kan ses på finishen i læderet som benyttes.

Angulus har produceret sko siden 1904 og har dermed mere end 100 års erfaring på området. Udover børnesko, er det også muligt at købe damesko i størrelse 35-42 (inklusiv halve skostørrelser). Der er to årlige kollektioner; forår/sommer og efterår/vinter. De bedste modeller bliver hurtigt udsolgt, så vent aldrig for længe hvis du har forelsket dig i en Angulus model. Når udsalget starter skal man i hvert fald være heldig for at finde ønskemodellen i den rigtige størrelse.

Det er i dag muligt at få alle slags sko fra Angulus: hjemmesko, vinterstøvler, sandaler, tullesko, snøresko, startersko, ballerinaer, støvler. Hvis du køber Angulus i en webshop, skal du være opmærksom på at skoene kan være meget store i størrelsen. Gå derfor efter de indvendige skomål som er oplyst hos alle de gode webshops, som sælger børnesko. Det er også ofte muligt at printe en fodmåler ud, så du kan sammeligne føddernes mål med skoenes mål. Husk at der skal være 1-1.5 cm ekstra i skoene, så der er plads til at bevæge tæerne, skride frem i skoene ved gang samt lidt vokseplads.

Lille guide til onlineshopping:

Print en fodmåler ud fra nettet og eftermål at 1 cm på fodmåleren svarer til 1 cm på en lineal. Stil den ene fod på fodmåleren og sørg for at foden er afslappet og at tæerne ikke krummer. Aflæs så præcist som muligt længden på foden og tjek om den anden fod er samme længde. Sammenlign derefter med målene på de ønskede sko. Der må aldrig være mindre end 0.5 cm ekstra i en ny sko og der skal helst minimum være 1 cm. Husk også at tjekke bredden på skoen. Dette vil også være oplyst på de bedste sider. God shoppelyst.