Online Markedsføring for køreskoler

Følgende er en guide til online markedsføring til nye køreskoler skrevet af Jimi Hove som er ansvarlig for online markedsføring hos Køreskolernes Garantiordning. Det førende site online i denne branche.

Indledning

Hej , mit navn er Jimi Hove, og jeg vil sammen med Startvækst gerne hjælpe dig og din køreskole med at komme frem over stepperne med din hjemmeside på nettet.

Først og fremmest skal du vælge en hjemmesideplatform som passer godt til de muligheder som nettet kan tilbyde nu til dags. Her vil jeg helt klart anbefale at du bruger et hjemmesidemodul som hedder WordPress. Det er utroligt nemt at gå til , selv for folk som intet ved om at lave sine egne hjemmesider.

Men det er det bedste ved wordpress er at det er virkelig godt til noget der hedder ” søgemaskineoptimering ”. Det går kort fortalt ud på at lave nogle ting på din hjemmeside, og på nettet som vil forbedre dine muligheder for at komme højt i søgemaskinernes resultater, når de for eksempel søger på ord eller sætninger som : køreskoler, kørekort, køreskole København, Køreskole Odense, køreskole Aarhus og så videre og så videre.

Prøv at søg på disse ord jeg lige har nævnt lige nu, og se hvem der ligger helt i top, det gør aktiv3.dk, min hjemmeside. For ca 3 år siden vidste jeg INTET om at lave hjemmesider, eller søgemaskineoptimering, men jeg lærte mig det selv fra bunden af, ved at besøge en hjemmeside som amino.dk og på diverse blogge rundt omkring på nettet

Så det KAN lade sig gøre, men naturligvis skal det arbejdes hårdt for det. Det skal der altid. Men det er absolut det værd, hvis du godt kan lide succes.

De sociale medier

Du skal også være til stede på de sociale medier, så som : facebook, twitter og det nye Google+.

Det kan du være , både så du kan være synlig overfor dine nuværende, og dine kommende kunder, men også fordi at Google giver en lille bonus til de hjemmesider, som er meget synlige på nettet. Så er du ambitiøs, så opretter du dig på de 3 tjenester lige nu. Dernæst kan du smide nogle links til din hjemmeside på de sociale medier. Det kan Google godt lide, og hvis Google godt kan lide det, så gør du det bare.

Konverteringsoptimering

Hvad er nu det for et kringlet ord? Rolig nu, det lyder mere kedeligt end det er.

Konverteringsoptimering er kort sagt kunsten at få en besøgende på din hjemmeside til at ringe op til dig, eller sende dig en mail, og bede om tilbud og priser på kørekort hos diverse køreskoler i København, odense og Aarhus.

Kort sagt kan man sige at folk der søger efter disse tilbud på nettet ikke gider bruge unødvendigt lang tid på din side, men bare gerne vil se at om dit firma ser troværdigt ud, om det er nemt at finde rundt på din hjemmeside , om de nemt kan finde frem til informationer de søger og om de til slut nemt kan finde din mailadresse eller dit telefonnummer, så de kan ringe dig op hurtigt, og så du kan få en ny ordre.

Dette kan man lave nogle test på for at se hvad der virker bedst, så du hele tiden kan optimere på for det der giver dig flest kunder. Fordi hvis det giver dig flest kunder, betyder det at folk har haft en god oplevelse på din hjemmeside.

For at finde mere information om konverteringsoptimering vil jeg anbefale at starte med Martin Thorborgs e-pusher light, som du kan downloade gratis på hans hjemmeside

Det gode ved konverteringsoptimering er at Google også godt kan lide det, og belønner dig med gode resultater i Google, når du har styr på det.

Afslutning

Dette var det mest grundlæggende bag online markedsføring. Og jeg kan godt afsløre at der , endnu, ikke er den største konkurrence blandt rengøringsfirmaer på nettet. Jo der er flere tusinde professionelle hjemmesider for køreskoler, men utroligt få af dem, gør som jeg har gjort. Nok derfor jeg ligger helt i top på alle disse ord som jeg lige har nævnt.

Jeg ser frem til at se din side komme længere frem på nettet, måske du giver mig lidt sund konkurrence, og forhåbentligt får du en fod indenfor på salg via nettet, som alle eksperter sige vil stige med ca 100 % indenfor de næste 5 år. Og hvem ved om 10 år ?

Som en sidste bonusinfo kan jeg nævne at det også betyder rigtig meget for Google at du er startet med de ting jeg her har nævnt før end at dine konkurrenter for øjnene op for det. Så populært sagt : gør det før din nabo.

Jeg laver ikke selv online markedsføring for andre køreskoler, så kontakt mig ikke hvis du skal have lavet dette.