Køb Fyringsolie

Når vinteren raser, og kulden dagligt banker på døren, skal hjemmet varmes op, så det er en behagelig oplevelse at opholde sig inden døre, uden at uldtæpper og islandske sweatere skal i brug. Desværre er det en meget kedelig oplevelse at købe fyringsolie for tiden, og sådan har været længe grundet de høje priser på råolie. Men udviser du lidt omtanke, kan du sænke dine udgifter betragteligt uden at foretage de store ændringer.

Køb fyringsolie.

Der findes boligejere, der har set fornuften i at drage syd over grænsen til Tyskland og købe fyringsolien der. Men det er en dårlig idé! Hvis turens formål er at købe litervis af olie, er det forgæves, da du kun må tage 20 liter fyringsolie med tilbage over grænsen til Danmark. Tager du mere med, bliver du pålagt en bøde, samtidig med der tillægges moms, afgifter og skatter – så det ender med at blive en dyr affære, der havde været bedst at undgå. Dit bedste bud er at finde en billig dansk leverandør, hvor du kan købe din fyringsolie til fordelagtige priser – og kender du alle mulighederne, kan du spare en del penge.

Er du ikke en dristig person, der helst er foruden de store overraskelser, er en fastprisaftale den perfekte løsning for dig. Du sikrer dig mod eventuelle prisstigninger, men går glip af en fortjeneste, hvis priserne på fyringsolie falder. Med en fastprisaftale ligger dit gennemsnitlige prisniveau som oftest et stykke under dagsprisen på fyringsolie, hvilket er en super investering med tanke på de forventede prisstigninger i 2011. Det eneste, du skal foretage dig, er at gribe telefonen eller bruge internettet til at finde frem til leverandøren med den billigste købspris på fyringsolie, hvis du indgår en fastprisaftale – og købsprisen kan variere en del, så sørg for du laver en grundig research.

Foretrækker du ikke en fastprisaftale, er der ingen grund til bekymring, da der mange andre muligheder for at købe billig fyringsolie. Du kan også vælge en mindre leverandør, hvis eneste marketing- og salgskanal er en firmahjemmesider, da de har færre udgifter til den daglige drift, hvorfor de ofte tilbyder fyringsolie priser, der ligger under gennemsnittet. De fleste tilbyder sågar en mængderabat eller rabat i forbindelse med dit første køb.

Selvom oliepriserne skyder i vejret og skader danske boligejere, er der stadig mulighed for at reducere omkostningerne på fyringsolie, men det kræver, at du gør en aktiv indsats for at finde frem til den billigste leverandør.