Finansiering af dansk erhvervsliv

En større erhvervsbank vil gerne kendes for deres finansiering af dansk erhvervsliv. De vil faktisk så gerne kendes for det, at de har helsidesannoncer i Børsen, hvor de praler med, at de ligger øverst på finansiering af dansk erhvervsliv ved en søgning i Google.

Idéen er selvfølgelig god, men det er farligt med den slags postulater, hvis man ikke rangerer højest på det søgeord, man har i annoncen: “Finansiering dansk erhvervsliv”.

Det er set før, at virksomheder ikke har sørget for at lave deres forarbejde godt nok, og derfor lynhurtigt mister deres position i Google, så snart andre begynder at skrive om kampagnerne. Dette kan også være risikoen her, for finansiering af virksomheder er et ekstremt lukrativt marked for mange interessenter, og derfor skal erhvervsbanken sørge for, at kampagnen opfølges af en behørig mængde arbejde, for at sikre sig, at erhvervslivet eksponeres for deres tilbud om finansiering.

Dansk erhvervsliv gennemgår for tiden en heftig omvæltning, især katalyseret af den økonomiske krise, der har betydet penge- og kreditproblemer på tværs af brancher. Det har også betydet flere arbejdsløse, og derfor er der mange derude, der gerne vil finansieres af det danske erhvervsliv.