Oplevelser for hele familien i Ugelbølle

1. juli 2022

Sponseret indlæg

Ugelbølle er en hyggelig by, der ligger i smukke Syddjurs Kommune. Byen har en hyggelig atmosfære og er omgivet af smuk natur. Ugelbølle byder på mange gode oplevelser for hele familien, og her er nogle af de bedste.

Besøg Ugelbølle Museum

Ugelbølle Museum ligger i hjertet af byen, og her kan I lære om byens spændende historie. Museet byder på mange spændende udstillinger, og I kan også tage en tur rundt i den gamle bydel. På museet er der også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe og en bolle.

Gå en tur i Ugelbølle Skov

Ugelbølle Skov ligger lige udenfor byen, og her kan I gå en hyggelig tur i den smukke natur. I skoven er der også en legeplads, hvor børnene kan boltre sig. Ugelbølle strand ligger kun 5 minutters kørsel fra byen, og her kan I nyde en dejlig dag ved Kattegat. Stranden byder på en dejlig badebro, hvor I kan bade, og der er også en hyggelig café, hvor I kan få en forfriskning. I Ugelbølle er der masser af hyggelige oplevelser for hele familien. Se mere her for at finde flere spændende artikler om Ugelbølle.

Hvor ligger byen?

Ugelbølle ligger i Syddjurs Kommune, og byen er en del af Djursland. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, og i dag har byen knap 800 indbyggere. Det er en by, der er kendt på sit noget sære navn, og der er nok mange danskere, der har hørt om Ugelbølle.

Tag på stranden

Planlægger du at besøge byen om sommeren, så er der jo rig mulighed for en tur på stranden. Der er masser af fine strande rundt omkring på Djursland, og der er derfor mange muligheder for en dejlig dag ved Kattegat. I kan ligeledes tage et smut forbi Kalø Slotsruin, som ligger ved Kalø Vig, og se det smukke vartegn.

Andre artikler

Hvordan bruger man et plankebord?

Hvordan bruger man et plankebord?

Hvis du er på udkig efter en unik spiseoplevelse, er et plankebord bestemt værd at overveje. Et plankebord er i bund og grund et stort træbord, der helt eller delvist er blevet skåret ud i planker. Disse borde er perfekte til dem, der ønsker at tilføje en smule rustik...

Hvor godt fungerer Ecovacs støvsugere?

Hvor godt fungerer Ecovacs støvsugere?

Ecovacs støvsugere er ofte kendt for at være nogle af de bedste på markedet. Men hvor godt fungerer de egentlig? For det meste synes de at leve op til hypen. Ecovacs-støvsugere er kraftfulde, effektive og relativt støjsvage. De kommer også med et væld af funktioner,...

Sådan gør du din virksomhed mere bæredygtig

Sådan gør du din virksomhed mere bæredygtig

Fremtiden er grøn, så det samme må vores levemåder, samfund og virksomheder også udvikle sig henimod. Det er desværre ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man bedst muligt sætter sin virksomhed på det grønne og bæredygtige spor. Men der findes faktisk en række...