Krydderhonning opskrift

Krydderhonning er en spændende måde at bruge dine krydderurter, og med denne krydderhonning opskrift er du sikker på, at score point hos familien ved morgenbordet. Brug krydderhonning som smørepålæg, i thé eller som marinade til grillkødet eller i salater.

Fremgangsmåde

  1. Fjern stænglerne, vask krydderurterne grundigt, dup dem helt tørre og hak dem fint.
  2. Varm ca. 1 dl honning op i en gryde, så den bliver helt flydende.
  3. Tilsæt de finthakkede urter til honningen og rør den grundigt rundt.
  4. Vask et syltetøjsglas eller patentglas grundigt med Rodalon (forhindrer svamp).
  5. Hæld krydderhonningen på glas med det samme, luk låget grundigt, og stil krydderhonningen på køl.

Prøv følgende krydderurter til din krydderhonning:

  • Mynte
  • Timian (gerne med blomster)
  • Citronmelisse
  • Rosmarin
  • Lavendel (gerne med blomster)

Opbevaring af krydderhonning

Krydderhonningen kan opbevares i køleskabet i 2-3 måneder.