Hvordan modvirker man overvægt hos hunde og katte?

Overvægt hos vores kære kæledyr er et stigende problem, og afspejler nærmest direkte den tendens til fedme, vi oplever i vores samfund. Vi tillægger nemlig vores laster til dyrene, fx ved at give dem mad, hvis de virker triste – det er nemlig sådan vi selv får det bedre.

Men det er hamrende usundt for de små, for hvem mad har en helt anden funktion end trøst. I stedet for mad skal du hellere sørge for at aktivere dit kæledyr, primært gennem leg og træning.

Mad kan sagtens være en del af aktiveringen, så længe der gives små godbidder, og ikke en halv pose foder, hver gang Fido eller Misser gør den mindste lille ting rigtigt. Læs mere Hvordan modvirker man overvægt hos hunde og katte?

God og dårlig stress

Der findes god stress og dårlig stress. Den gode stress kan være utrolig effektiv som driftkraft, når du har brug for hjælp til at opnå noget. God stress er, når du føler dig oplivet over noget, men samtidig har en fornemmelse af, at du har travlt. Den gode stress kan typisk føles som en slags sommerfugle i maven, men bare rolig, god stress er der for at hjælpe og den vil være enorm nyttig, når du skal opnå et specifikt resultat. Læs mere God og dårlig stress