Kom tættere på naturen i Rebild Bakker

30. april 2022

Sponseret indlæg

Rebild Bakker er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 400.000 årligt besøgende. Og det er der en god grund til. Rebild Bakker er nemlig et yderst smukt område, hvor der er rig mulighed for mange spændende naturoplevelser.

Danmark er kendt for sine skiftende årstider, som får vores natur til at se vidt forskellig ud. Og det er i sandhed noget, man kan opleve i Rebild Bakker. Her kan man om foråret nyde områdets lysegrønne farver, mens man om vinteren kan se det smukke landskab prydet i sne.

Meget mere end bakker

Rebild Bakker er meget mere end bare bakker. I Rebild Bakker kan du året rundt opleve storslået natur. Området byder, foruden naturligvis bakker, på søer, kilder, åer og meget mere. Området er oplagt til en vandretur i naturen, en cykeltur eller andre udendørs aktiviteter.

Det er muligt at få en guide tur i området, hvis man ønsker det, men man er også meget velkommen til at gå på opdagelse i den smukke natur på egen hånd. Et oplagt valg er at gå Rebild Bakker-ruten, hvor du vil komme forbi et væld af smukke og spændende steder, bl.a. Ravnkilden, Lars Kjærs hus, Troldeskoven og meget mere.

Hvis man har lyst, er det også muligt at overnatte i området, da der flere steder er fri teltning. Vær dog altid opmærksom på hvilken regler der gælder for overnatning.

Arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker

Der afholdes løbende forskellige arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker, fx koncerter, operaer, julemarked og meget mere. Alt sammen under åben himmel og med flot natur som kulisse. Tag derfor madpakken med og nyd en dejlig forestilling i flotte omgivelser.

Du kan også opleve Rebildfesten, som har været en tradition siden 1912. Festen finder sted hvert år den 4. juli, hvor tusindvis af mennesker samles.

Andre artikler

Hvordan bruger man et plankebord?

Hvordan bruger man et plankebord?

Hvis du er på udkig efter en unik spiseoplevelse, er et plankebord bestemt værd at overveje. Et plankebord er i bund og grund et stort træbord, der helt eller delvist er blevet skåret ud i planker. Disse borde er perfekte til dem, der ønsker at tilføje en smule rustik...

Hvor godt fungerer Ecovacs støvsugere?

Hvor godt fungerer Ecovacs støvsugere?

Ecovacs støvsugere er ofte kendt for at være nogle af de bedste på markedet. Men hvor godt fungerer de egentlig? For det meste synes de at leve op til hypen. Ecovacs-støvsugere er kraftfulde, effektive og relativt støjsvage. De kommer også med et væld af funktioner,...

Sådan gør du din virksomhed mere bæredygtig

Sådan gør du din virksomhed mere bæredygtig

Fremtiden er grøn, så det samme må vores levemåder, samfund og virksomheder også udvikle sig henimod. Det er desværre ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man bedst muligt sætter sin virksomhed på det grønne og bæredygtige spor. Men der findes faktisk en række...