Valg af mobilt bredbånd løsning

Er det blevet tid til at du også skal ud og anskaffe dig mobilt bredbånd? Så kunne du nok godt tænke dig at få det billigst. Men hvem er det så lige at du skal vælge, hvis du ikke er interesserede i at blive ruineret, bare fordi du gerne vil kunne komme på nettet?

Det er selvfølgelig ikke sådan lige til at sige hvad der vil være den billigste løsning for dig, for det kommer selvfølgelig også meget an på hvem du er, og hvad du godt kunne tænke dig. Har du f.eks. brug for den store og sikre løsning, hvor du altid er sikker på at kunne komme online, og hente store filer uden at det giver problemer. Eller er du mere til den billige, men ikke ligeså gode løsning. Det er faktisk muligt at få løsninger der kan lidt det hele, i denne artikel kigger vi lidt nærmere på hvilke løsninger der findes.

Den billige løsning

Hvis du ikke er interesseret i at skulle ud og betale særlig meget for mobilt bredbånd, findes der nogen rigtig billige muligheder. Den billige løsning vi har valgt her, kommer fra CBB mobilt bredbånd, og er en af markedets absolut billigste. CBB mobilt bredbånd, kan tilbyde en løsning der koster 49 kroner om måneden, med 2 mb. Dertil skal ligges et oprettelses gebyr på 150 kroner.

Den dyre løsning

Hvis du hellere vil have en løsning hvor du er sikker på at få et absolut kvalitets produkt, men hvor prisen overhovedet ikke er interessant, har Telia muligvis en løsning til dig. Den koster godt nok 399 kroner om måneden, så den er absolut ikke blandt de billigste. Til gengæld får du en forbindelse på 2 Mbit/s, og 30 GB trafik, med hurtig 4G download, og du er sikker på at få et produkt der fungere.

Almindelig løsning

Fullrate kan tilbyde mere almindelige løsninger, hvis du gerne vil have en god forbindelse, men ikke er interesseret i at smide en bondegård. De har 2 der koster henholdsvis 99-149 kroner, og disse passer rigtig godt til dig, der gerne vil have en god forbindelse, men ikke er interesseret i at betale i dyre domme for det. Så hvis du gerne bare vil have en ganske almindelig løsning, kunne det være at det var fullrate du skulle kigge nærmere på.

Selvom der er nogle forslag her i artiklen, er det selvfølgelig også en god ide at tjekke selv. For der kan hele tiden komme nye tilbud, og kampagner der gør andre udbydere af mobilt bredbånd mere interessante.