Valg af maler

Det kan være svært at vælge en maler, specielt fordi man ikke rigtig ved hvad man får. Når man køber en tandbørste eller et computerspil, er det ret tydeligt hvad pakken indeholder.

Det samme er langt fra tilfældet, når du skal vælge en maler eller en tømrer. Det giver dig en langt sværere opgave som kunde.

For medmindre du bare vil tage den første og bedste, vil det kræve lidt ekstra forarbejde. Et forarbejde der sikrer, at du får valgt en dygtig og kompetent maler, til en fornuftig pris.

Det er altid godt at tale med udvalgte malere, om selve maleropgaven. Det giver dig et indblik i prisen, tidshorisonten og ikke mindst deres personlighed. Man kan aflæse meget ud af disse samtaler.

Samtidig kan det give dig chancen for at fravælge de dyrere malere, i givet fald du indhenter flere tilbud på din opgave. Du kan automatisk og gratis indhente tilbud på din maleropgave, via services online.

Er du i tvivl om, hvordan du vælger en dygtig maler i Odense, kommer her en række vigtige kriterier, du bør tage højde for.

Sådan vælger du en maler i Odense

Du står i en situation, hvor du skal have malet dit hus i Odense, men ved ikke hvilken maler du skal vælge. Hvad gør du så? Er du i tvivl, kommer her en kort guide, der indeholder de vigtigste parametre.

Du kan aldrig være sikker på at vælge den rette maler i Odense, men i hvert fald forbedre forudsætninger for at vælge et billigt og kompetent malerfirma.

Følgende 3 faktorer er væsentlige at tage i betragtning:

  • Erfaring
  • Pris
  • Serviceniveau

Det er alle tre ret håndgribelige faktorer, som man relativ nemt kan vurdere ud fra samtaler og ved at besøge en eventuel hjemmeside.

Erfaring

Erfaringen er selvsagt afgørende, for det viser at malerfirmaet er dygtige og ikke mindst bæredygtigt. Ikke et ondt ord om nystartede virksomheder, men ældre og erfarne malerfirma vil altid være det sikre valg.

Når der tales erfaring som maler og malerfirma kan 3 – 5 år være rigeligt. Det er mere usikkert, hvis malerfirmaet er yngre. Mange har hørt skrækhistorier om svindlerfirmaer og de fleste af disse, eksisterer fx. ikke mere end 2 – 3 år.

Dertil kommer erfaringen indenfor selve malerfaget, hvilket ligeledes tæller i den positive retning.

Prisen

Prisen er og bliver en af de mest væsentlige faktorer for alle. Netop derfor er det en god idé at indhente flere tilbud. På den måde kan du blive klogere på prisniveauet og vælge den der er bedst til prisen.

I den forbindelse skal du sikrer dig, at der er tale om en fast pris og ikke en pris, der kan blive dyrere.

Serviceniveau

Vi lever i et servicesamfund og derfor er serviceniveauet helt naturligt afgørende. Det gælder bl.a. når der skal udføres malerarbejde. Service er et vidt begreb, men det handler i sidste ende om at føle sig vigtig som kunde og om at være tilpas gennem hele forløbet.

Du kan blive meget klogere på malerens personlighed, ved at tage en snak med vedkommende. Samtidig kan negative kommentarer om firmaet, på nettet, i hvert fald klart indikerer det modsatte.