Inspiration til boligindretning

Det er søndag i oktober. Det er fridag og der er ingen planer for weekend dagene. Udenfor rusker blæsten og det småregner. Efteråret er oplagt inde vejr. Det appellerer til at sætte sig godt til rette i sofaen med hele familien omkring sig og nyde en god film. Så er det hyggeligt med en stabel puder i ryggen og varm kakao i krusene.

Det er netop sådan en dag, det er i dag.  Men mens jeg sidder her og hele familien er opslugt at filmen, vandre mine tanker. Kunne vi ikke lave stuen lidt mere hyggelig? Vi trænger til ny boligindretning.

7-armet-kandelaber

Hvad nu hvis den gamle sofa blev udskiftet med en ny smartere sofa og de gamle slidte puder blev erstattet med nogle nye sjove med dyre print. Det gamle slumretæppe fra Ikea skulle udskiftes med et moderne quiltet tæppe og så skulle der være et væld af fyrfadsstager, som kunne tændes på netop sådan en regnvejrsdag som i dag.

Familien griner højt og jeg prøver igen at fokusere på filmen. Men tankerne kræser om en anderledes boligindretning. Om en ny og spændende stue. Jeg kigger rundt og prøver, at se stuen med andre øjne end jeg plejer. Tænker tilbage på idéer og inspiration jeg har fået andre steder og vender tilbage til, hvad jeg kunne tænke mig. Hvad nu hvis vi udskiftede sofabordet? Måske man kunne finde et flot sofabord i en genbrugsbutik, eller hvad med at tænke en helt ny stil ind i stuen.

Jeg springer op af sofaen og ud til stakken af gamle blade og aviser, der ligger i garagen. For en gang skyld er jeg glad for at min mand er lidt langsom på aftrækkeren og ikke allerede har været på genbrugspladsen. Jeg pløjer stakken igennem og finder det jeg ledte efter. Blade med spændende boligindretning. Jeg tager bladene med ind i stuen for at kigge nærmere på idéerne.

Faareskin-i-sofaVi skal have flyttet om. Stolen i hjørnet skal ud og sofaen skal udskiftes med en ny. Sofabordet skal erstattes med et mindre sofabord og malerierne på væggen skal ned til fordel for moderne illustrationer. Skabet kan blive stående men skal måske males hvidt og så skal der være plads til masser af stearinlys.

Eftermiddagen er gået og filmen er snart slut. Den varme kakao er drukket og familien griner endnu en gang af filmen. Men inde i mit hoved har planerne taget form. Vi skal have en ny og anderledes stue. Men da vi ikke lige nu har flere tusinder kroner til ny stue, må jeg tænke kreativt.

Jeg går på nettet og bliver yderligere inspireret. Her finder jeg flere gode hjemmesider med boligtilbehør, som både viser skønne produkter, men som også giver inspiration til spændende boligindretning.

Hos L-living finder jeg både inspiration og skønne produkter, så som puder, plaider og lysestager. Alt sammen til en fornuftig pris og sendt fragtfrit. Sikke en skøn eftermiddag.