Hvad er forskellen på en dyr og en billig robotstøvsuger

Der findes robotstøvsugere i mange prisklasser og det kan sommetider være svært at få styr over, om det kan betale sig at give lidt ekstra for en robotstøvsuger eller om man bare skal nøjes med en billig robotstøvsuger.

Billig robotstøvsuger

Når man køber en billig robotstøvsuger, så får man en støvsuger, der kan støvsuge og ikke ret meget andet. Ja men er det ikke nok? Både ja og nej, ja det er selvfølgelig det som er formålet med en robotstøvsuger, men måske kunne man også godt tænke sig, at den ikke sad fast når man kom hjem eller kørte ind i ting og ødelagde dem.

Det er naturligvis ikke alle billige robotstøvsugere der gør det, men der sidder bare mere teknologi i de lidt dyrere robotstøvsugere og det gør, at de kører mere nænsomt. En anden ulempe ved det billige robotstøvsugere er, at de ofte ikke har hukommelse og det gør at de kører i dock, når der ikke er mere batteri på og så er de færdige med at støvsuge for den dag, hvis man ikke er hjemme til at starte dem igen.

Alle robotstøvsugere har en mulighed for programmering som gør, at man kan sætte sin robotstøvsuger til at støvsuge, når man ikke er hjemme. Når man bruger denne funktion, så er der dejligt rent, når man kommer hjem og man er fri for at høre på at robotten klarer arbejdet for en.

Dyre kvalitets robotstøvsugere.

Det som man får ved at købe en robotstøvsuger der er lidt dyrere, er at de fx kan holde styr på, hvor langt de er nået. Det betyder med andre ord, at når de ikke har mere strøm, så kører de i dock og når de har ladet op, så kører de derhen, hvor de var kommet til og fortsætter med at støvsuge.

Hvis man har et hus, der er ret meget mere end 70 kvm, så er dette en rigtig dejlig egenskab. En anden meget stor fordel er, at de har indbygget trappesensor, hvilket gør at din robotstøvsuger registrerer en niveauforskel og så lader den være med at køre ud over.

På de billige robotter bruger man en virtuel væg til at stoppe støvsugeren med, men første gang at den løber tør for strøm, så har man i bedste fald en ramponeret robotstøvsuger og i værste fald en robotstøvsuger, der aldrig kommer til at køre igen.