Glarmester værker i dit hjem

Så er det nu du skal kontakte dit lokale glarmesterfirma og få pyntet dit hjem med en masse glas værker. Glas i hjemmet er nemlig ved at blive mere og mere populært.

Folk vil have mere glas i deres hjem og det er alt fra glasafskærmninger til skydedøre i glas. Selv badeværelser ses med vægge og døre i glas og hvorfor ikke skifte trappetrinene ud med glas også. Glashylder, dusch-låger, skabslåger alt bliver i dag skiftet ud med glas.

På Glarmester Svane Glas’ hjemmeside kan du se billeder af private hjem, hvor folk har fået lavet glarmester special arbejder. Det ser super godt ud og hos Svane Glas kan de mærke en stærk fremgang indenfor interiørglas og spejle.

Priva-Light

Noget af de nye i evt. mødelokaler, butikker eller offentlige og private områder er PRIVA-LIGHT som er glas, der kan tones og bliver uigennemsigtigt med et enkelt klik på en fjernbetjening. Det handler om 2 almindelige glasruder, der er sat imod hinanden. Inde imellem ruderne ligger en folie med flydende krystaller, der kan aktiveres med strøm så det bliver gennemsigtigt. Fjerner man strømmen igen bliver folien og dermed ruderne helt matte.

Ruderne her, som er kaldt PRIVA-LIGHT, benyttes ofte til indendørs brug, men kan også anvendes som udvendige energiruder. Du kan se eksempler på, hvordan dette PRIVA-LIGHT virker på Svane Glas’s hjemmeside.

En anden sjov ting er, at vinduer med termoruder nu har indbyggede persienner. Her er der monteret persienner imellem to termoruder, der er godt beskyttet imod snavs og ødelæggelse. Persiennerne kan drejes til enhver vinkel og hejses til ønsket højde med et enkelt snoretræk. El-drev er også en mulighed.

Ved at have persiennerne inde i ruden får man faktisk dobbelt så meget afskærmning mod solen end hos andre indvendige persienner. Det er en rigtig smart måde at udnytte vinduerne på og kan bruges i både private boliger, kontorer og virksomheder.

Så få et flot og mere praktisk hjem ved at udskifte til en af disse nytænkende idéer. Alt dette kræver en glarmester og her er Svane Glas et rigtig godt valg. De leverer og monterer uden problemer. De har afdelinger i store dele af Jylland men også på Sjælland. Du finder dem i byer som glarmester Århus, Randers, Roskilde og mange andre steder. Kvaliteten er i top og de er klar til at rykke ud til enhver tid.

Alt dette kan du selvfølgelig også se på deres hjemmeside.