Forbered dit hjem til en robotstøvsuger

Mange har tror at en robotstøvsuger ikke kan gøre ordentligt rent, men det er bestemt ikke rigtigt. Dog findes der en del modeller, som ikke lever op til de forventninger, som man stiller til en robotstøvsuger.

Tænk og flere andre test firmaer har lavet test af robotstøvsugere og tendensen er den samme i alle test. Der findes modeller som ligger helt i top og der findes modeller, som ligger helt i bund. I bunden af skalaen finder man fx en robotstøvsuger fra Melissa og i toppen finder man producenter såsom Roomba og Neato.

Den mest kendte robotstøvsuger i den gode ende er nok Roomba. Roomba findes i rigtig mange modeller og naturligvis også i flere prisklasser. Men meget typisk for Roomba er, at den klarer sig rigtig godt i test både af de billige modeller og af dem, som ligger i toppen af prisskalaen.

Forbered dit hjem til en robotstøvsuger

Hvis man vælger, at man vil benytte sig af en robotstøvsuger i fremtiden, så er der dog nogle ting, som man bør være klar over og man skal også lave nogle tiltag, for at man kan få det optimale ud af sin nye støvsuger.

En robotstøvsuger er bare en dum maskine og derfor er man nød til at indrette sit hjem, så den kan komme til overalt. Dette betyder, at man skal have ryddet op, inden støvsugeren kan komme i gang og det betyder også, at man ikke kan have ledninger liggende på gulvet. En robotstøvsuger stopper ikke, hvis den render i en ledning. Enten vikler den sig ind i den og sidder fast og ellers, rykker den det ned, som er i den anden ende af ledningen.

Man kan heller ikke have alt for mange ting stående på gulvet og specielt i hjørnerne kan det give problemer. Støvsugeren skal kunne komme rundt om de ting, som man har stående, ellers får man ikke støvsuget i hjørnerne.

Støvsugeren kan godt komme til at flytte på lettere ting og den kan også vælte ting. Dette betyder, at man skal overveje, hvad man har stående på gulvet og hvis det ikke står alt for godt fast, så skal det være noget, som kan tåle at blive væltet omkuld.

Sko og støvler med lange snørebånd er en sikker no go. Og hvis man ikke har fået sat sine sko eller støvler op, inden man tog af sted, så sidder støvsugeren fast i snørebåndene, når man kommer hjem. Det er dog ikke nogen katastrofe, da man bare kan trække snørebåndene ud af støvsugeren uden skade på hverken den eller skoene. Problemet er kun, at støvsugeren ikke får støvsuget færdig den dag.

billige-tilbud-online.dk kan du læse mere om robotstøvsugere.