Erhvervsrengøring i København

Vi hjælper dig med din daglige rengøring – Fleksibelt rengøringsfirma i København.

At møde ind på arbejdet eller hjemmet til en velduftende og ren bolig, er livsglæde.
Hos bedre rengøring hjælper vi dagligt med denne del.
Det kan i dagligdagen godt være svært at finde tid til de daglige rutiner, derfor er der blevet behov for rengøring i de danske hjem og arbejdspladser som aldrig før. 

”De fleste af vores kunder er travlt optaget i hverdagen eller med at passe karrieren eller børnefamilien, og orker simpelthen ikke selv at påtage sig rengøringen. Derfor er vi stolte af at kunne gøre livet nemmere for de erhvervsdrivende som privatpersoner.” Udtaler de fra Bedre Rengøring.
Skattefradraget har gjort det muligt for den gennemsnitlige dansker at kunne benytte sig af et professionelt rengøringsfirma, dette gøres dog også i stor stil, erhvervsrengøring hitter som aldrig før.

Vi er utrolig glade for vores dygtige og trofaste medarbejdere hos Bedre Rengøring. De leverer altid et tilfredsstillende resultat og dette kan ses hos vores mange trofaste samarbejdspartnere som benytter os. Vi tilbyder et nemt samarbejde uden problemer, vi er et rengøringsfirma i København som er vant til at håndtere store som små opgaver inden for privat- og erhvervsrengøring.
Vi forstår at sætte kunderne i fokus. Vi ved at kunden kan vælge mellem forskellige niveauer af rengøring, og det er muligt at vælge ugentlig rengøring samt månedlig rengøring.

”Vi arbejder meget fleksibilitet og kunden beslutter, hvad der skal gøres.” udtaler Bedre Rengøring

Erhvervsrengøring:

Sådan gør du: Efter aftale vil nogle af vores medarbejdere komme ud til dit hjem eller virksomhed. Før det første besøg sendes en præsentation af den person, der vil hjælpe dig med en lettere hverdag. Målet er selvfølgelig, at det altid er den samme medarbejder fra vores rengøringsfirma i København, der regelmæssigt udfører servicen. Sammen går vi igennem hele hjemmet og hvilken slags rengøring der skal udføres, og om det vil være ugentlig rengøring eller månedlig rengøring.

Tilføj tillægsydelser:

For dem der allerede bruger Bedre Rengørings basistjenester, er der også mulighed for at lette andre ting ud over den sædvanlige månedlige rengøring. Vi kan tilbyde vinduespudsning, service opgaver og alt indenfor erhvervsrengøring, læs mere her, erhvervsrengøring, i det omfang du ønsker det. Har du brug for en månedlig stor rengøring, hjælp til støvsugning eller aftørring? Vi arrangerer også dette og kan hjælpe med andre opgaver når det er nødvendigt.

Kontakt bedre rengøring, og vi kan fortælle dig mere om vores tjenester i København

Valg af ramme

Har du en gammel plakat, et fotografi, et maleri eller en kunstnerisk tegning som du gerne vil have indrammet er der flere valg du skal træffe inden indramningen kan begynde.

Der findes mange forskellige rammer med forskellige farver, forskellige former af forskellige materialer og til forskellige formål. Derfor skal du vide hvad det er du vil have indrammet og hvor det skal hænges op først.

Læs mere Valg af ramme

Regler om snerydning på landet kontra regler i byer

Der forekommer forskellige regler omkring snerydning, hvad enten du er bosat på landet eller i byen. Aalborg kommune besidder byerne Frejlev, Nibe og Sønderholm, der er overvejende byer, der ligger i landzonerne. Disse byer indeholder  mange private veje og villaveje. Dog også få hovedveje. Her gør der sig lidt andre pligter gældende fremfor byer som Hasseris, Skalborg og Nørresundby, der ligger i byzonen. Hasseris, Skalborg og Nørresundby består overvejende af hoved- og villaveje samt private fællesveje. Her gør sig lidt andre pligter gældende for grundejerne på grund af byzonen fremgår mere trafikeret. Læs mere Regler om snerydning på landet kontra regler i byer

Den flotte indkørsel

Når du bygger nyt hus eller køber et “brugt” vil en af de ting man kan tage stilling til være, hvordan indkørslen skal indrettes for at præsentere huset bedst muligt.

Indkørslen er ofte det første man ser når man kommer til et hus, så derfor er det vigtigt, at du har gjort sig umage med indkørslen og haven omkring den. Læs disse tips inden du går i gang. Læs mere Den flotte indkørsel

Inspiration til boligindretning

Det er søndag i oktober. Det er fridag og der er ingen planer for weekend dagene. Udenfor rusker blæsten og det småregner. Efteråret er oplagt inde vejr. Det appellerer til at sætte sig godt til rette i sofaen med hele familien omkring sig og nyde en god film. Så er det hyggeligt med en stabel puder i ryggen og varm kakao i krusene.

Det er netop sådan en dag, det er i dag.  Men mens jeg sidder her og hele familien er opslugt at filmen, vandre mine tanker. Kunne vi ikke lave stuen lidt mere hyggelig? Vi trænger til ny boligindretning. Læs mere Inspiration til boligindretning

Tips til etablering af omfangsdræn

Sensommeren er netop nu på sit højdepunkt, og hvad der især kendetegner sensommeren er, at der ofte falder ustyrlig mange mængder vand på meget kort tid – de såkaldte skybrud. Vi har set flere eksempler gennem tiden på skybrud, som har resulteret i tusindevis af danske familier som har måtte genhuses, da deres hus ikke længere har været beboeligt grundet vandskade. Læs mere Tips til etablering af omfangsdræn

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

I disse tider hvor mange taler om grøn energi, og hvordan vi bedre kan passe på miljøet, er der sket en stor udvikling inden for energirigtige tiltag i forhold til boligen. Et af disse tiltag er blandt andet varmepumperne. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, og en af varmepumperne er en luft til vand varmepumpe. Læs mere Hvad er en luft til vand varmepumpe?

Låsesmede på Frederiksberg i København

Med over 100.000 indbyggere fordelt på 8,7 kvadratkilometer er Frederiksberg i København den tættest befolkede kommune i Danmark, og med så mange indbyggere samlet på så få kvadratkilometer er det uden tvivl nødvendigt at have en lokal låsesmed i bydelen, og meget gerne flere af slagsen. Det har Københavns Låsesmed indset, og de har derfor valgt at placere en låsesmed helt centralt på Frederiksberg. Læs mere Låsesmede på Frederiksberg i København