Top 3 Herresolbrille mærker

Tjekker man udvalget hos en optiker eller online på en solbrille webshop, så vil man hurtigt se, at noget der ligner 70-80% af alle solbriller er til kvinder. Med andre ord, så er udvalget til mænd meget mindre!
Derfor følger her en top 3 over de mest attraktive herresolbrille brands.

Nummer 1

Første pladsen tilfalder selvfølgelig Italienske Armani. Med mærket Giorgio Armani har modehuset skabt en kollektion af herresolbriller, som er rå, maskuline, lækre i designet og moderigtige. Giorgio Armani solbriller er god pasform og kvalitet i samme brille, uden at der er gået på konpromis med designet eller detaljerne.
Desuden er designet ofte tidsløst, hvilket betyder at solbrillerne nemt kan bruges i både 2-3-4-5-6 sæsoner/år uden at virker umoderne.
Giorgio Armani solbriller er og bliver top 3 listens suveræne nummer 1!

Nummer 2

Man kunne nemt forsvare at Gucci enten skulle indtage 1. eller 2. pladsen. MEEEEEN Gucci laver bare hovedparten af solbrillerne til kvinder, og resten er unisex, hvilket betyder at udvalget, som primært er til mænd er meget lille.
Dertil tilfalder 2. pladsen til Tyske Hugo Boss. Mærket som i 1980´erne havde sin storhedstid, og som i de sidste 30 år har været Businessmandens jakkesæt brand nummer 1!
Hugo Boss Solbriller er meget klassiske og stilrene i designet, hvilket også kende tegner tøj, accessories mm fra giganten. Der er lagt vægt på et design, som både rammer tidens trend, men som også er tidsløst. Efter Safilo overtog Hugo Boss produktionen er det kun gået fremad. Kollektionerne har siddet lige i skabet, og Hugo Boss er pludselig blevet en stor aktør indenfor solbriller og eyewear!
Hugo Boss solbriller er og bliver tysk grundighed, og italiensk design! Og hvilken kombination som de har fået lavet!

Nummer 3

Der er flere mærker, som kunne indtage 3. pladsen på listen. Men et mærke, som har et stort og fedt udvalg af herresolbriller, har overhalet alle andre. Her er tale om den Amerikanske sportsgigant Nike.
Nike solbriller er lavet til den aktive person, som ønsker at udfordre sig selv fysisk, og derfor stiller høje krav til sit udstyr.
Men Nike solbriller findes både i aktive designs samt mode designs. Udvalget er enormt, og designet er typisk Nike!
Det kendte fluebens logo påsat et lækkert stel, har været en enorm succes. Faktisk så stor, at Nike solbriller idag er ved at komme op på siden af Amerikanske Oakley, når det gælder solbriller til fysiske aktiviteter. Og med Nikes store viden og kreative afdeling, så burde der ikke gå længe inde, at de var markedsleder indenfor solbriller til sportsfolk og aktive personer!