Store oplevelser på camping i Løkken

Nu er jeg ved at have været på camping mange sted rundt omkring i hele landet, men intet slår det dejlige camping i Løkken. Her er der simpelthen så mange muligheder for oplevelser, at jeg ikke kan lade være med at vende tilbage.

Så jeg har fundet en super smuk campingplads ved navn Camping Rolighed, der ligger tæt på alt det jeg elsker ved Løkken, hvor jeg kan blive fastligger og opleve camping i Løkken både sommer og vinter.

Tag fx hele familien med til Fårup Sommerland, som især børnene vil elske, og her er der også mulighed for at kunne få pakketilbud på campingpladsen, så du kan campere og tage i Fårup Sommerland til en fornuftig pris.

En lille sjov ting ved netop denne campingplads er også, at du kan opleve tamme kronhjorte, det er da noget man ikke oplever alle steder. Der er findes også et stort swimmingpoolområde, hvor man kan hoppe i badebukserne og springe i det opvarmede badevand.

For de mindre børn er der også plads til at bade, der er nemlig gjort plads til en børnevenlig swimmingpool også, så der er ingen undskyldninger for at man ikke kan hoppe i det skønne badevand. Til børnene er der faktisk også en helt ny legeplads, hvor der er hoppepuder og alt det børn elsker.

For voksne er der også meget at opleve i det flotte Nordjylland. Fx kan man tag ud og se Lønstrup Klint som er en enestående illustration af Danmarks geologi, eller tag ud og opleve Børglum kloster som er et ældgammelt munkekloster og mere end 1000 år gammelt.

Naturen ved Løkken og omegn er helt fantastisk både i sommertiderne og vintertiderne. Duften af det store Vesterhav, vinden der blæser hen over de mange klitter, som løfter sandet og ligger det som bitte små dynger rundt i hjørner og kanter i den smukke by Løkken er et helt fantastisk syn, og det er bare lidt af de mange oplevelser der er ved camping i Løkken. Campingpladsen ligger tæt op af den flotte natur og er kun et stenkast væk fra Løkken.

Camping i løkken er helt klart et besøg værd for dig der gerne vil på camping i Nordjylland i rolige og stille omgivelser og hvor der stadig er plads til børn. Men alt i alt kan jeg varmt anbefale at tage på camping i Nordjylland, hvor der er rigeligt med muligheder for alle mulige spændende og sjove seværdigheder.