Nutidens forbrugere forventer kvalitetsprodukter og betaler gerne den rette pris.

I en verden hvor der er konkurrence på alle områder, bliver producenterne presset til at blive bedre og bedre og lave de bedste af de bedste produkter til den billigste af de billigste priser. Førhen kunne man snyde forbrugerne fra en kant af og der skulle rigtig meget til, for at man blev taget med fingrene i kagedåsen.

I dag har vi foruden internettet også nogle medier, som rigtig gerne vil have fingre i virksomheder, der ikke har rent mel i posen og derfor skal virksomhederne passe ekstra godt på, hvis de ikke har til hensigt fra starten af, at ville levere produkter, af en kvalitet som stemmer overens med de priser, som forbrugerne skal betale.

Dette er et stort plus for forbrugerne og faktisk er det det også for de producenter, som har rent mel i posen og som gennem mange år, har udviklet kvalitetsprodukter til forbrugerne. I en årrække måtte disse producenter se til, mens deres produkter blev kopieret og andre producenter lovede tilsvarende kvalitet uden at levere dette og det har i nogle tilfælde været en hård tid, for de mellemstore producenter fx på det danske marked.

Danskerne elsker kvalitetscykler til de helt små

Heldigvis viser tendensen, at den danske forbruger i højere og højere grad er klar til betale prisen for at sikre sig, at få de kvalitetsprodukter, som de ønsker sig. Et af de produkter, som man i mange år har kunnet finde til rigtig billige penge er trehjulede cykler til børn. Den ene store supermarkedskæde efter den anden har lokket med fantastiske tilbud på trehjulede cykler til under ½ pris af fx en trehjulet Winther cykel koster.

Og forbrugerne er hoppet på de gode tilbud fra en kant af. I dag er forbrugerne dog ved at være godt trætte af at købe billige trehjulede cykler, som ikke holder ret længe og som ofte heller ikke tilbyder børnene den samme kørekomfort, som fx en trehjulet Winther cykel gør.

Derfor er de noget mere opmærksomme på, at man i langt de fleste tilfælde får hvad man betaler for. Derfor er langt de fleste forbrugere villige til at betale en højere pris for et kvalitetsprodukt som fx en trehjulet Winther børnecykel.

Denne ændring i holdninger hos forbrugerne kommer blandt andet de gode danske kvalitetsproducenter til gode, da kurven for salg af kvalitetsprodukter igen går den rette vej.