LEGO Star Wars

Børn og barnlige sjæle har længe nydt godt af de utallige oplevelser, som LEGO har frembragt gennem årene, og det er en udvikling, der ingen ende vil tage – LEGO leverer stadig produkter på højeste niveau.

Hvem elsker ikke en tur i Legoland, hvor børnene får glæde af de mange forlystelser og oplevelser, Legoland tilbyder? Og hvem nyder ikke at tilbringe en eftermiddag i selskab med børn og barnlige sjæle, hvor der bygges med legoklodser, hvad enten det er Star Wars, Technic eller Ninjago? Mulighederne med LEGO er mange, og det gælder om at udnytte dem fuldt ud.

Star Wars Wii

Til trods for at det er meget sjovt at kombinere LEGOs mange produkter i selvlavede skabninger, der får kreativiteten frem i os alle, er det ikke alle, der ønsker at tilbringe hver eneste weekend med LEGO klodser på gulvet. Der skal også være tid til at game den på computeren, PS3 eller Wii, hvis hele kroppen skal holdes i gang. Og med Stars Wars til Wii kan du kombinere LEGO og Star Wars, som er to af de fedeste ting i verden uanset alder – hvem vil ikke være en Jedi og bekæmpe de onde magter med Darth Vader i spidsen?

LEGOs Star Wars spil til Wii er super en gave til drenge eller barnlige sjæle, der elsker at lege med LEGO og er vilde med Star Wars. Det er den perfekte kombination, der giver anledning til masser at timer af sjov og spas, samtidig med Star Wars´ spillet også giver deltagerne lidt motion. LEGOs Star Wars spil til Wii kan købes på internettet, hvor priserne er lavere end i din lokale computerforretning eller varehus.

Filmen er i super kvalitet, og LEGO har formået at skabe en fed gengivelse af Star Wars. Man får helt lyst til at gå ud og anskaffe sig noget Star Wars LEGO, så man kan få del i glæderne. LEGO tilbyder masser af fede Star Wars gadgets, og Battle Pack Clone Wars er uden tvivl det fedeste indenfor LEGO. Sættet består af 72 dele og kan kombineres med andre LEGO Star Wars produkter såsom Imperial V-Wing Starfighter.

Uanset alder er LEGO sjovt, hvorfor det er super fedt, at LEGO kan kombineres med Star Wars.

Læs mere her om drengetøj med LEGO Star Wars: Drengetøj