Har du problemer med at finde nye veninder?

Synes du det kan være svært at finde veninder? Der kan være mange årsager til din vennekreds, ikke er så stor, som den tidligere har været. Du har mødt en kæreste og langsomt er veninderne forsvundet. Du er måske flyttet fra København, til Aarhus? Eller også er du bare nysgerrig på livet og vil gerne møde nye mennesker.

Alle mulighederne er tilgængelige på venindeliv.dk.

Her er kun kvinder og hele ideén bag hjemmesiden, er at sørge for kvinderne i Danmark, møder hinanden og får nye veninder.

Samtidig er siden helt gratis og gjort utrolig brugervenlig. Så alle kan være med.

Vi har derfor også kvinder i alle aldre, udseende, personligheder , miljøer og med forskellige holdninger. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne.

Du kan debattere i vores forum. Her bliver alle emner taget op, så som hvem den lækreste mand er, hvordan det er at blive mor, boligindretning eller aktuelle nyheder. Det er spændende at se hvad andre tænker og mener. Og måske møder du en kvinde her, som du finder interessant at snakke videre med på tomandshånd.

Det kan man fx gøre, ved at skrive en hilsen i deres gæstebog. Man får nemlig sin egen profil, med information, galleri og egen gæstebog. Gæstebøgerne er super hyggelige til små beskeder og hilsner, der er også et postsystem man kan bruge til længere samtaler med kvinder man ønsker at lære bedre at kende.

Du kan også tilmelde dig events. Det er nemt og enkelt. Det eneste du gør, at trykke ” tilmeld”. Når du har gjort det, er du inviteret med til eventet. Det eneste du skal gøre, er at møde op med et smil. Brugerne på Venindeliv afholder løbende spændende events rundt omkring i hele landet, og events er en super måde at møde nye veninder på. Da det måske er en større udfordring at mødes to og to er events en super mulighed, da der ofte kommer flere mennesker. På den måde for man mulighed for at snakke med flere forskellige om kan selv vælge hvem man gerne vil bruge længere tid sammen med. Finder man en man virkelig klikker sammen med til et event kan man jo derefter mødes en anden gang sammen med denne person.

For at finde veninder i lige præcis dit område, har vi lavet et kort over Danmark. Her kan du se hvem der bor i din by eller lige i nærheden. Alle byer vi har medlem i er vist på kortet, så det giver et visuelt overblik over hvor ens måske kommende veninde er placeret i Danmark.