Fordele ved løbecykler

Der er rigtig mange fordele ved at lære sine børn at cykle. En ting er at man på den måde kan give dem en rigtig god balance og nogle sjov oplevelser. Noget helt andet er, at hvis man kan være så heldig at gøre dem rigtig glade for at cykle, så kunne der være en chance for, at man ikke skal køre dem til alt, når de bliver så store, at de rent faktisk sagtens selv kunne transportere sig fra punkt A til B.

Start tidligt

Derfor er det bare med at komme i gang med at motivere dem helt fra små af. Dette gøres allerbedst ved allerede fra de begynder at kunne bruge deres ben kontrolleret, at give dem mulighed for at stifte bekendtskab med de på dette tidspunkt 3 hjulede køretøjer. Børn kan allerede i en tidlig alder have rigtig stor glæde af at skubbe sig rundt på en af de smarte trehjulede scootere til babyer og små børn. Når de bliver ældre kan man med fordel introducere dem til en trehjulet cykel eller en løbecykel.

Løbecykler

Nogle børn er ikke så vilde med at køre på trehjulet cykel, da de ikke kan finde ud af at dreje rundt på pedalerne. Disse børn kan i nogle tilfælde have meget lettere ved at køre på en løbecykel, da denne skal skubbes frem med benene på samme måde som scooteren skal. Andre børn bliver meget let usikre på en løbecykel, da denne meget lettere vælter end en trehjulet cykel gør. Hvad ens barn er mest til, må man prøve sig lidt frem til. Det bedste er naturligvis, hvis man har mulighed for at tilbyde barnet en af hver slags, så barnet både bliver god til at benytte pedalerne på den trehjulede cykel og samtidig får den gode balance, som bliver optrænet ved at køre på en løbecykel. Hvis et barn får lært begge dele helt fra lille af, så har de meget lettere ved at lære at køre på en almindelig cykel, når de er store nok til at få sådan en.

Prisklasser

Man kan få løbecykler i mange prisklasser og i mange kvaliteter. Løbecykler bliver lavet til priser helt nede fra omkring små 500 kr. og helt op til en pris på omkring et par tusinde. Hvis man kun har og skal have et barn, så kan den billige løbecykel ofte dække behovet for barnet. Men hvis man har planer om, at skulle have to eller flere børn, så kan det godt betale sig at købe en cykel af en noget bedre kvalitet. Se udvalget af løbecykler hos cykelpartner.dk her