FIFA 12 – Nyt FIFA spil fra EA

FIFA Serien er siden 1993 blevet udgivet hvert år, og i år er ikke en undtagelse. I år er det nemlig FIFA 12 som udgives, og selvom at serien er gammel og rutineret, betyder det ikke at spiludviklerne har hvilet på laurbærende. En af grundende til spilseriens succes er nemlig, at serien har formået at angribe sig selv hver eneste år, og derved hele tiden forbedret deres spil.

I 2012 kom der igen en helt ny funktion til FIFA 12, nemlig den såkaldte Player Impact Engine. Groft oversat, kan man vel kalde funktionen for spiller sammenstøds motor. Det er en funktion som skal gøre sammenstødende imellem spillerne langt mere realistiske end nogensinde. Udover Player Impact Enginen kommer der ikke de store nye ting, men derimod en række forbedringer af de eksisterende funktioner.

F.eks. bliver der arbejdet på følgende:

  • Drible funktionen – Short dribble
  • Tre nye arenaer
  • Bedre kameravinkler, blandt andet et helt nede ved banen.
Der bliver selvfølgelig arbejdet på langt mere end dette, ovenstående er blot eksempler på forbedringer i FIFA 12.

PC = Konsolversion

Ja, overskriften lyver ikke. I lang tid har PC versionen haltet efter konsolversionen, men det har EA Canada nu valgt at ændre på. De har i år valgt ikke blot at lave en såkaldt “port” version af konsolversionen til PC. Alle funktioner og muligheder som er på konsolversionen kommer med til PC versionen af FIFA 12, selv den nye Player Impact Engine kommer med i FIFA 12 PC versionen.

FIFA 12 Udgivelsesdato

Udgivelsesdatoen for FIFA 12 har ikke været nem at få bekræftet, men nu ser det ud til at vi har fået en cirka dato. Datoen lyder på torsdag d. 29 september.

Om det bliver lige præcist denne dato FIFA 12 udkommer på, er svært at sige, rigtigt mange ting kan stadig nå at gå galt, spiludviklerne kan blive forsinket, distributionen ud til butikkerne kan gå galt osv.

Men som det ser ud nu, så går vi ud fra at FIFA 12 udkommer d. 29 september.

FIFA 12 Trailer

Et billede siger mere end 1000 ord, hvad siger en video så?

Jeg har her fundet en af de trailere, som viser FIFA 12’s nye funktioner og opgraderede grafik bedst. FIFA 12 Traileren er allerede nu set over 1,3 millioner gange. Traileren er en gameplay trailer, altså en trailer som viser hvordan det er at spille FIFA 12.

Se FIFA 12 traileren fra Youtube her:

Er du på udkig efter flere videoer med FIFA 12, så prøv denne søgning på youtube.

Det bliver rigtigt spændende at se hvordan modtagelsen af FIFA bliver i år, men med det vi ser i traileren her over, kan FIFA 12 næsten kun blive en succes.

FIFA opretholder i øvrigt kadencen, og nyeste skud på stammen er det helt forrygende FIFA 14