Container til leje

Sommerferien står for døren, og det samme gør dit byggeprojekt. Men hvor skal I lige opbevare dine ting og møbler, imens der bliver bygget om? For ikke at tale om, hvor skal I selv være? Det er både dyrt og besværligt at skulle leje et depotrum for løbende at køre alle sine ejendele frem og tilbage fra kontoret, når nye rum skal renoveres og bygges om.

Container til kontor og opbevaring

En billigere løsning kan være at leje en container til midlertidigt kontor og en anden container til opbevaring. Fordelene ved container leje, der er specialindrettet som kontor, er blandt andet, at containeren placeres på præcis den adresse, du ønsker, og dit personale behøver derfor ikke skulle flytte midlertidig adresse, og du slipper ligeledes for at skulle meddele kunder, samarbejdspartnere, post mv. om en midlertidig adresse.

De ting, I har brug for at få opbevaret under byggeriet, kan gemmes i en anden container til opbevaring, hvor I samtidig kan gå til og fra, hvis I har brug for at omrokere på tingene løbende.

Specialindrettede containere til jeres behov

Glem alt om en kold og klam container som midlertidig kontor. Det er nærmest kun udvendig, at I vil kunne se, at jeres nye kontoromgivelser er indrettet i en container. Hvis I vælger at leje jeres midlertidige kontormiljøer hos ALPHA Containers, kan I selv være med til at bestemme, hvordan indretningen skal være. På den måde bliver jeres midlertidige kontorer indrettet, så de passer til jeres behov.

Har man brug for flere kontorcontainere, bliver hver enkelt container naturligvis indrettet specifikt, efter hvad der er brug for. Nogle ønsker en container indrettet blot med et enkelt kontor, imens andre har brug for flere kontorpladser i samme container. Desuden kan containere også indrettes som mødelokale og kantine, hvis også fællesområderne skal renoveres eller bygges om.

Levering og forsikring

Da en container er en tung størrelse at skulle flytte rundt på, er en fordel ved ALPHA Containers, at de sørger for at levere den til den adresse, du ønsker. Desuden kan du vælge at leje din kontorcontainer med en forsikring, som sikrer jer, hvis containeren skulle udsættes for skade eller hærværk.

Ved at leje en container med forsikring, slipper du dermed for de økonomiske bekymringer, og kan blot koncentrere dig om dit byggeri, da udlejer sørger for at forsikre den lejede container. Dermed sparer du både tid og penge, hvis uheldet skulle være ude, og containeren skulle blive skadet, imens du lejer den.

Leveringen af containeren er også helt op til dig. Du bestemmer selv hvortil og hvornår, du ønsker containeren leveret, samt hvornår du gerne vil have afhentet containeren igen. Mere enkelt kan det næsten ikke blive.