Badeferie for børn

Sommeren er snart over os og vi begynder allerede nu at søge mod næste feriemål, hvor vi kan få dyppet tæerne i noget køligt vand. Danmark er jo ikke ligefrem kendt for at være palmernes land og dermed også landet, hvor man ikke får de store hedebølger. Derfor er vi danskere forsigtige med at få bestilt eksempelvis vores campingferie får vi kender den aktuelle og præcise vejrudsigt.

Efter lidt research og med vished om det aktuelle vejr begynder vi at lede efter næste feriemål til vores campingferie. Ofte går feriemålene til steder, hvor det er muligt for børnene at kunne deltage i forskellige lege og hvor det er muligt at sende børnene ud på legepladser. Men ligeså vigtigt er det også at man kan komme til et sted, hvor det ikke bare er muligt at få dyppet tæerne –man skal også gerne underholdes. Til det formål er vandlandene meget berømte hos de danske familier.

Vandlande finder man mange forskellige steder i Danmark. Man se ofte på camping stederne at de har store udendørs badelande med opvarmet vand. Dette er til stor fryd og glæde hos mange forældre, da vandets temperatur er vigtigt for deres kære små. En pool temperatur på 28C er ofte den man finder på de fleste feriesteder. Men enkelte har også vandlande, hvor temperaturen kommer helt op på 32C. Dog forekommer det oftest på mindre overdækkede pool-områder.

De sydlige ferieressorts har også fantastiske tilbud, hvor man finder meget meget store badelande. Disse badelande er meget større end dem, som man kan finde i Danmark. Temperaturen spiller naturligvis en vigtig rolle for, hvordan man kan få gæster til at vælge sit feriested på baggrund af et vandland. Men ligeså vigtigt er det at der er flere typer af aktiviteter og pool størrelser på feriestedet. Tyrkiet har i disse tider masser af tilbud på ferie ressorts, hvor man kan få en på opleveren med kæmpemæssige vandrutsjebaner, bølgemaskiner og meget andet. Samtidig får man også maden med i prisen i form af All-Inclusive tilbud.

Ønsker man ikke at flyve så langt med sine børn eller er økonomien ikke til en charter til Tyrkiet er der heldigvis også mange muligheder herhjemme i Danmark. Hvis man ejer en campingvogn er der mange campingpladser at vælge imellem, som har store badelande, hvor man finder alt fra vandrutchebaner til bølgemaskiner. Er man ikke indehaver af en campingvogn er der også mulighed for at leje nogle af de mange hytter, som er placeret rundt på campingpladserne i Danmark. Her kan man bo med hele familien under luksuriøse forhold, som næsten matcher hjemmets muligheder. Endelig er der også de store indendørs badelande, hvor man kan bo i lejligheder.