Smuk? Klog? Ældre? Din guide til niche dating

Danmark har vist ikke brug for flere dating sider, det må være konklusionen hvis man søger på et ord som ‘dating’ i Google. Der er hundrevis af mere eller mindre vellykkede dating sider og de fleste af dem ligger øde hen. De mest populære dating sider i Danmark er stadig Dating.dk, Scor og Single.dk og så Hot.dk for de unge. Det er måske også derfor at der ikke er opstået ret mange nye generelle dating sider for alle i de seneste år. Derimod er niche dating – dating sider henvendt en bestemt målgruppe – virkelig blevet populære. I denne artikel ser jeg nærmere på et par af de mest populære.

Elite dating

‘Elite’ er ikke et ord vi bryder os meget om i Danmark, så måske er det derfor dating siden Elitedaters.dk har fået så meget opmærksomhed. Her skal man have en videregående uddannelse og klicheer i dating profilen er bandlyst. Det skræmmer nok en hel del væk, men tiltrækker nok også en del. Selve siden er faktisk meget velfungerende og med mange spændende profiler. Giv den en chance hvis du er træt af alt for mange enslydende useriøse dating profiler.

Dating for voksne

Hvornår er man ‘voksen’? Spørger man en teenager er man ældgammel som 30-årig, mens de 30 årige synes at man nok først lige er ved at blive voksen. Under alle omstændigheder er der i hvert fald god mulighed for at finde en date hvis man er lidt ældre på 50plusmatch.dk hvor alle medlemmer er over 50 år. Det er en fin og seriøs side for dem der synes almindelige dating sider er for unge og useriøse.

Fræk dating

Erotisk dating er ikke noget nyt. Scor.dk er en af Danmarks ældste og mest populære dating sider. Sexdating er ikke længere fyfy og der er mange andre dating sider der også byder ind på markedet. Scor er nok stadig dog den bedste i det henseende.

Kristen dating

I den anden ende af udbuddet finder vi kristen dating hos Hjertedating.dk, som Kristelig Dagblad står bag. Det kunne måske være godt, men resultatet er desværre ikke særlig vellykket. Jeg vil opfordre kristne til bare at bruge de almindelige dating sider.

Dating for utro

Sidst men ikke mindst har VictoriaMilan.dk lanceret en dating side for dem der gerne vil være utro. Ikke særlig sympatisk men siden har fået masser af opmærksomhed og det skæpper jo nok på kistebunden hos ejerne, men næppe på karma regnskabet for medlemmerne.