Netværk Med Bingo

Mens Poker leveres komplet med alvorlige ansigter og endnu mere alvorlig holdninger og Baccarat leveres med elegance (eller endog »snobbyness«) men er stadig et gentleman-spil, er online bingo derimod et af ​​de få online spil, der fokuserer primært på sjov.

Det er på grund af dette, at mange førstegangs Bingospillere, der ikke har prøvet gratis online bingo spil før, ikke kun får at komme ind på den fremragende indsats og spændingen ved at råbe “bingo”, men også for de mange forskellige hjerte-opvarmende, opmuntrende og ligefrem skøre spørgsmål, der er i det blomstrende bingo samfund og diskuteres på daglig basis.

Traditionelt var bingohaller et sted for stilhed af to grunde. For det første var du nødt til at tie stille for at opfatte og finde ud af, hvilke numre der bliver kaldt. For det andet er de fleste bingospillere så opsat på at vinde, hvilket gør landbaserede bingohaller mere et sted for trøst end sjov. Men med fremkomsten af ​​bingo sites og massive bingobonusser i online bingospil er disse fælles forekomster  vendt og nu kan man både chatte og vinde!

Online bingo har en nøglefunktion, at de traditionelle bingohaller hårdt mangler, en “chat moderator”. En chat moderator er præcis, hvad det lyder som, en person, der modererer bingochatten. Men lad ikke denne bekymre dig, da deres chatemner som regel er meget vildere end noget selv de frækkeste spillere kunne tænke sig!

På vej ind i en bingo chat, kan du finde et blomstrende samfund af ligesindede folk, der elsker bingo og endnu vigtigere, elsker at snakke mens de spiller bingo. De fleste chatrum har, som et hvert samfund, en “joker”, som er en person der konstant har en sjov historie eller vittighed at fortælle. Du vil opdage, at du kan vende tilbage til et bestemt “rum”, blot for at høre endnu en morsom anekdote.

For nylig har en Chat Moderator sagt, at deres foretrukne chatrum efterlader hende i “tårer af latter” på grund af alle de skøre “Roomies”! Hvis du er bekymret for at efterlade et godt førstegangs indtryk , vil du finde en lang række online joke websteder, der virkelig kan bidrage til at bryde isen og vise dine med bingospillere at du er garant for en god griner.

Bingo chat-rooms er konstant beskrevet som “én stor familie”, og intet kunne være mere sandt. Vi garanterer, at du vil finde mindst én person, som du virkelig “klikker” med, og som kan introducere dig til deres bingo venner og de venner introducere dig til deres osv., du vil virkelig føle dig som en del af noget særligt. Selv hvis du har en dårlig tid på arbejde eller hjemme, vil du vide, at du har fundet en gruppe af mennesker, der kan bidrage til at gøre dagen endnu sjovere og bedre og kan tilbyde trøstende ord når det er nødvendig.

Online bingo spillere mødes ofte i det virkelige liv og udvikler venskaber der kan vare et helt liv. Du vil opdage, at de fleste chat moderatorer alle har været en aften ud, eller endda ferie sammen med sådan en stor gruppe af bingo gale mennesker, derfor ved du, du går en sjov tid i møde!

Alligevel kan du tænke at denne måde at portrættere bingo på lyder for god til at være sandt, kan du godt tro om igen, da nogle mennesker selv har mødt deres hr. eller fru højre gennem bingo chatten! UK bingo spillere Kerry Dunston og Ben Austin mødte gennem en online bingo chat, efter at være blevet introduceret af en gensidig bingo ven! Bestemt et mindeværdigt øjeblik for alle i chatten, ikke mindst for par, og helt sikkert endnu en grund til hvorfor du ikke bør gå glip af noget længere – mens du spiller bingo.

Udgivet af

BingoSjov

BingoSjov.dk er ejet af Dansk Underholdning Ltd. og reguleres af Den Danske Spillemyndighed. BingoSjov.dk samarbejder ligeledes med velgørenhedsorganisationerne Majorgårdens Behandlingshjem samt Center for Ludomani. Derved tages der hånd om brugerne i alle faserne af spiloplevelsen.